Vind hier je lievelingsleveranciers

Zoek jij de beste, leukste trouwleveranciers van Nederland en België? Die hebben wij voor je verzameld! Kies de categorie en boeken die toppers!

Lola’s Events

De eerste keer dat we een bruiloft totaalconcept zagen van Lola’s events waren we verliefd. Zo origineel! Zo goed georganiseerd! En prachtige foto’s! En dat is precies wat je krijgt als je dit team inhuurt. Met Lola’s Events haal je een enthousiast, veelzijdig, authentiek en flexibel evenementenbureau in huis, dat zowel klein- als grootschalige evenementen ontwikkelt, produceert en coördineert. Door hun ervaring en bevlogenheid brengen Iris en Elise de ideeën en wensen van hun klanten naar een hoger niveau. Elk evenement van Lola’s Events is een op maat gemaakt smaak- en sfeervol samenzijn.

Lola’s Events heeft alle benodigde ingrediënten voor een perfecte bruiloft onder een dak verzameld (denk aan catering, fotografie, styling, bloemen en nog veel meer!). Je hoeft dus niet met allerlei verschillende leveranciers contact te houden, wat enorm veel tijd scheelt in de voorbereiding. Oh, en misschien wel het leukste? Er is een eigen trouwlocatie in Frankrijk!

Contact

Contact