Oranjerie Groot Warnsborn

Lief toekomstig Bruidspaar,

Willen jullie de dag van jullie leven? Op de mooiste plek midden in de bossen en midden in Nederland? Dan moeten jullie bij Oranjerie Groot Warnsborn zijn. De plek waar sprookjes werkelijkheid worden, en waar ik jullie zal helpen en begeleiden waar mogelijk om al jullie dromen werkelijkheid te laten maken!

Wie ik ben? Jante de Vries, en ik ben nu alweer vier jaar aan de slag om elke bruiloft opnieuw een perfecte dag te maken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met heel Team Warnsborn. Samen proberen wij jullie dag onvergetelijk mooi te maken! Van ontvangst van de gasten, een prachtige trouwceremonie buiten in de mooiste Engelse Tuin van Nederland of toch binnen trouwen in de Oranjerie zelf. Kies een fantastische taart bij onze huis patisserie of regel je eigen patissier, laat een onvergetelijk lekker diner samenstellen door onze chef in de Druivenkas aan een lange tafel. Of misschien toch een informele BBQ?!  Alles is mogelijk! En dan s’ avonds natuurlijk alle voetjes van de vloer in onze fantastische Oranjerie… Hier kan je echt een waanzinnig feest organiseren en het zal de gasten aan niets ontbreken.

Als jullie een onvergetelijke dag willen zonder stress en met begeleiding van mij en ons team, zoek dan niet verder! Stuur mij een e-mail en dan hoop ik jullie snel te mogen ontvangen op ons prachtige Landgoed.

Foto’s: Bas Uijlings Fotografie, 

Wat vindt Marit ervan:

Landgoed Groot Warnsborn is toch een beeldschoon plaatje?! Ik denk dat je in Nederland weinig trouwlocaties vindt die zoveel te bieden hebben!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden