Elements Beach

Met je voeten in het zand ‘ja-ik-wil’ tegen elkaar zeggen!

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf je slippers aantrekken. Want écht iets vieren, doe je op het strand. Samen proosten op de ondergaande zon en zanderige danspassen wagen op dj-tunes, terwijl de spiezen op de BBQ chillen.

Trouw precies zoals jullie zijn: relaxed, zomers en werelds! Hoe klein, groot, spectaculair, rustig, muzikaal, modern, traditioneel of actief jullie het ook maar willen. Dit wordt de mooiste (strand)dag van je leven.

Fantastisch. Ja, ik wil laidback. Ja, ik wil goeie vibes. Ja, ik wil lekker dansen. Ja, ik wil proosten op de horizon. Ja, ik wil trouwen op het strand met de zon en zee op de achtergrond.

Helemaal zoals jullie het willen:

> Eerst de ceremonie of juist tijdens de feestavond?

> Proosten met Prosecco of een speciaalbiertje?

> Luxe dessert of liever waterijsjes?

> Speech on the beach of juist op ons terras?

Handig tussen Rotterdam en Den Haag. Ons goed bewaarde geheim. Verstopt als een parel tussen de duinen. Het voelt als trouwen op jullie privé strand.

Oké, tijd om wat te fantaseren. Stel jullie de bruiloft alvast voor… He-le-maal zoals jullie het willen. (Bijna) Alles is mogelijk! Fijn gevoel hè? Wij verzorgen alles tot in de puntjes en zijn ook nog eens gek op (te) gekke ideeën, unieke plannen en creatieve uitspattingen.

Kom nu kijken of Elements dé locatie is voor de mooiste dag in 2020, 2021 of verder in de toekomst. Onze Partymanager is iedere zaterdag aanwezig om met jullie te fantaseren over té gekke ideeën, goeie vibes en creatieve uitspattingen. Laat even weten als je langs wilt komen.

Contact opnemen >>

Wat vindt Marit ervan:

Element’s beach is zo’n heerlijke, bohemian locatie waar je je per direct voelt ontspannen. Dus DE beste plek voor een ontspannen strandbruiloft!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden