White & ivory bridal studio

White & Ivory Bridal Studio biedt een selectieve collectie aan voor de moderne bruid die buiten de traditionele “bruidsbox” denkt; die haar onafhankelijkheid en eigenheid waardeert; die graag iets tijdloos en modebewust voor haar speciale dag wenst te dragen en dat haar persoonlijkheid volledig weergeeft.

Unieke trouwjurkencollectie van designers wereldwijd zoals Donatelle Godart, Otaduy, Cortana, Newhite, Rembo Styling, Divine Atelier biedt exclusief op maat gemaakte trouwjurken en bruidsaccessoires met romantisch, verfrissend, bohemien esthetisch ontworpen voor de hedendaagse moderne zelfverzekerde bruid.

Als je op zoek bent naar jouw unieke minimal-moderne, bohemian, romantische, elegante en tijdloze bruidsjurk, dan vind je het zeker in onze White & Ivory Bridal Studio!

Foto’s: White and Ivory Bridal

Wat vindt Marit ervan:

Ben je op zoek naar unieke en moderne trouwjurken? Dan ben je bij White & ivory bridal studio in Maastricht aan het goede adres. Nadya heeft oog voor prachtige jurken, en in haar winkel voel je je meteen op je gemak. Dus ga er zeker even kijken!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden