Très Jolie Visagie

Op je trouwdag wil je er op je allermooist uitzien. Naast een met zorg uitgekozen trouwjurk is een mooie, op jou afgestemde make-up en haarstijl hiervoor een prachtig middel. Ieder gezicht is anders en als visagiste en haarstyliste is het mijn passie om het mooiste in jou naar boven te halen. Ik vind het daarom fijn en belangrijk om je te leren kennen, zodat ik kan aanvoelen wat jou laat stralen! Tijdens een proefsessie neem ik uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en samen op zoek te gaan naar wat het mooiste bij jou past.

Meer informatie vind je op mijn website www.tresjolievisagie.nl en meer foto’s van mijn werk vind je op mijn Instagram account. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij een mail! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Contact opnemen
Foto’s: Iris Dorine, Renske Meinema Photography, de andere twee zelf gemaakt door Joselien.

Wat vindt Marit ervan:

Joselien is iemand waarbij je je heel snel op je gemak voelt. En wat is ze goed in haar vak! Toen ik bij haar van de stoel afstapte was ik veranderd in Marit 2.0. Zo mooi… Dus enorme aanrader om Joselien te boeken voor je bruiloft.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden