“Sarah heeft ervoor gezorgd dat ik me mooi voelde op mijn trouwdag. Er waren gasten die mij een engel noemde en zo heb ik me ook gevoeld dankzij Sarah! Daarnaast is Sarah ook nog een heel leuk mens!”

Bruiloften zijn bijzonder om mee te maken, een intiem samenzijn op de mooiste dag van jullie leven. Dat ik daar deel van uit mag maken blijft keer op keer heel speciaal.

Tijdens de proefsessie kijken we samen naar jouw wensen en zorgen we ervoor dat je 100% tevreden mijn studio verlaat.

Jouw bruiloft is een spannende dag en ik zal ‘s ochtends de relax factor zijn. Op jullie trouwdag zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en dat jij ontspannen kunt beginnen aan dé mooiste dag van je leven!

Mijn signatuur kun je omschrijven als natuurlijke schoonheid, less is more, met een mooie glow. Hoe is het om met mij te werken? Ik werk met passie, ben liefdevol, creatief, open, spontaan en professioneel.

Naast reguliere make-up heb ik ook een opleiding in airbrush make-up gevolgd aan de Make-Up Designory Academy in Antwerpen. Ik ben een van de weinigen in Nederland die gespecialiseerd is in professionele airbrush make-up. Deze manier van werken is fantastisch voor bruiden. Het blijft tot wel 12 uur watervast zitten, geeft een gephotoshopt resultaat zonder dat het zwaar aanvoelt, ideaal dus!

Meer foto’s vind je op mijn instagram en website www.sarahscolors.nl

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan zeker contact met me op.

Liefs, Sarah

Foto’s: Maria Bax, KenT fotografie, Bureau Cocoon

Wat vindt Marit ervan:

Kijk hoe mooi het werk van Sarah is! Er is bijna niets fijner dan je trouwdag beginnen in de handen van een kundige haar- en makeup-stylist. En dat is Sarah. Neem dus snel contact met haar op.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden