Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Osima Bridalstudio

Van kleins af aan heb ik een passie voor alles wat met haar & make-up te maken heeft. Vriendinnen, zussen en buurmeisjes wisten mij altijd te vinden voor haar en make-up looks. Op die leeftijd gaf het mij al een geweldig gevoel om de natuurlijke schoonheid van een vrouw te accentueren.

Iedere vrouw is uniek, dat vraagt daarom ook om persoonlijke aandacht en een advies op maat. Met mijn jarenlange kennis en ervaring, gevoel voor het vak en een warm hart streef ik naar de perfecte wedding look voor iedere bruid. Van een zachte subtiele look tot een absolute glamour look. Het maakt niet uit waar een bruid voor kiest, alles is mogelijk. Mijn doel is om de bruid op haar gemak en zelfverzekerd te laten voelen. Haar laten inzien hoe mooi, speciaal, en uniek ze is, met veel óf weinig make-up.

Zowel voorafgaand aan the big day als tijdens sta ik aan de bruid haar zijde om haar droom look te creëren.

Geef jij binnenkort het ja-woord? Jouw fairytale wedding begint bij Osima Bridal Studio! Wil je meer informatie of kom je graag langs voor een geheel vrijblijvend intakegesprek in de bridal studio? Bel, app of mail gerust!

Benieuwd naar welke bridal looks je voor gingen? Op de website osimabridal.nl en op de instagram pagina @osima_bridalstudio is ons portfolio te vinden.

We make your bridal wishes come true! Tot snel!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?