Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Marion Bruidsmake-up en haar

Mijn naam is Marion de Waard en ik doe niks liever dan jou laten stralen op de mooiste en belangrijkste dag uit je leven! Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel Make-up Artist & Hairstylist doe ik wat ik het aller-leukst vind: jou een mooiere versie van jezelf laten zijn en je schoonheid extra laten stralen en je mooiste dag onvergetelijk maken!

Ik beoefen mijn vak als professionele Make-up Artist & Haarstylist met heel veel liefde en passie en ik voel me vereerd om met een mooie make-up en een prachtig kapsel te mogen bijdragen aan zo’n bijzondere dag voor jou en je aanstaande man. Ik werk mee aan commercials en modereportages in magazines in Nederland en tot ver over de grenzen. Mijn werk word regelmatig gepubliceerd en is dan ook terug te vinden in diverse magazines.

Ik kijk tijdens een proefsessie naar wat echt bij jou, je bruidskleding en je wensen passen en samen creëren we zo de perfecte look voor jouw trouwdag. Ik zorg ervoor dat je look helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid, je wensen en natuurlijk zorg ik voor een perfecte match met je bruidsjurk. Ik vind het belangrijk dat je helemaal op je gemak bent op deze toch wel spannende maar vooral ook mooie dag en dat je als een stralende mooie versie van jezelf je ja-woord kan geven! Zo weet je zeker dat jij het stralende middelpunt bent op jullie huwelijk. En of dat nou in Nederland plaatsvindt of in het buitenland: ik kom naar je toe.

Enthousiast geworden? Wil je meer informatie over mij, mijn werkwijze of hoe je mij kan boeken? Meer informatie is te vinden op deze website, neem gerust contact op via telefoonnummer 06-48952460, mail info@marionbruidshaarenmake-up.nl ,website www.marionbruidshaarenmake-up.nl, of volg mij via Instagram of FB!

Foto’s: Lisa van Vlijmen, Ik trouw van jou, Elke Smit en Marieke Zelisse
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?