Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist

Twee jaar op rij uitgeroepen tot beste Hairstylist van Nederland

Ga je binnenkort trouwen? Dan heb je misschien met de grootste zorg de allermooiste jurk al gekozen. Je haar verdient natuurlijk niet minder aandacht. Met een fantastisch bruidskapsel dat helemaal op jouw wensen is afgestemd, maak je zeker een verpletterende indruk.

Op je huwelijksdag ben jíj de ster en moet je je nergens zorgen over hoeven maken. Ook niet over je haar. Want een doorsnee bruidskapsel, een kapsel dat niet bij je gezicht of jurk past, een kapsel dat halverwege de dag uit zakt… je moet er niet aan denken. Dus geniet, dans, lach en vier feest tot in de late uurtjes. Vertrouw hiervoor op mijn jarenlange ervaring, vakkennis en –technieken die je alleen van een ervaren en professionele hair- en bruidsstylist kunt verwachten.

Ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen of wil je graag een afspraak maken? Laat het me weten en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen
Foto’s: Studio Phylicia, Alexandra Vonk Photography en Nienke van Denderen Fotografie

Wat vindt Marit ervan:

Lonneke maakt kunstwerken van haar! Niet voor niets heeft ze er al meerdere keren prijzen mee gewonnen… En ik ben megatrots dat ze tussen mijn Lievelingsleveranciers staat.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden