Color Me Up

‘Lisanne heeft mijn bruidsmake-up en haar fantastisch gedaan! In de avond nog een touch-up en in een zeer korte tijd een heel ander, eveneens prachtig kapsel. Ik ben heel erg blij met mijn keuze en wat is Lisanne een schat! Ik kreeg goede adviezen, ze is erg flexibel en ze dacht overal over mee. Ik voelde me gelijk om mijn gemak bij haar en ze is zeer kundig! Ik raad iedereen Color Me Up aan!’

Hier word ik nou blij van. Mensen die zich op hun gemak voelen en bovenal: zichzelf. Niemand heeft er iets aan als jouw aanstaande je niet meer herkend als je bij het altaar aan komt lopen. De nóg mooiere versie van jezelf, daar helpen we je graag bij.

Doordat we met ons team verspreid zitten over heel Nederland, woont er eigenlijk altijd wel een top-stylist bij jou in de buurt en betaal je je dus niet scheel aan reiskosten, trouwen is al duur genoeg 😉
Vooraf aan de proefsessie ontvang je van ons een vragenlijstje waardoor wij al goed voor ogen hebben wat jouw stijl is en wat je wensen zijn.

Samen hebben we al duizenden bruiden geholpen, en dat doen we nog steeds met heel veel plezier. Mogen we jou ook blij maken?

Mail ons!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden