Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Bridal Studio Enya

Hoi, ik ben Anita, allereerst gefeliciteerd met je verloving! Ik ben erg dankbaar dat je de weg naar mij hebt gevonden. Als bruidsstyliste bij Hairstudio Enya verzorg ik al 14 jaar met veel passie de make-up en het bruidskapsel van veel bruiden.

Ik weet uit eerste hand hoe stressvol het plannen van een bruiloft kan zijn. Wat fijn maar ook belangrijk is, is dat je een team om je heen verzamelt dat je vertrouwt en wat jou begrijpt. Ik zou je graag helpen om je er op je mooist uit te laten zien en jou het totaalplaatje willen aanbieden voor je bruidskapsel en -make-up. Of je een lichte en subtiele make-up wilt of een wat meer aangezette make-up, jij moet je er prettig bij voelen. Alles is mogelijk. Het meest wordt er gekozen voor een natuurlijke look. Tijdens een proefsessie worden vooraf je wensen besproken en gaan we daarna op zoek naar een look die bij jou past.

Ik vind het bijzonder om deel te mogen uitmaken van jouw meest speciale dag. Desgewenst ben ik de huwelijksdag ook standby en houd ik hem vrij voor je.

Ik kijk er dan ook naar uit om van je te horen!

Foto’s: Eigen werk en Henk van der Giesen
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?