Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Wedding Tunes

Ik vond het doodeng toen een collega me had gevraagd te spelen tijdens haar huwelijksceremonie. Als coverband zanger was ik gewend om ieder weekend te knallen op het podium. Zingen tijdens een intieme ceremonie leek me echt wat anders en daarom super spannend.

Ik zal het nooit vergeten. Na het ja-woord speelde ik “Avond” van Boudewijn de Groot. Halverwege het lied sloot ik m’n ogen en voelde ik hoe de zaal aandachtig naar de muziek luisterde. Ik hoorde zelfs de bruid en een aantal familieleden op de voorste rij snikken. Ik vond dit zo bijzonder. Op weg naar huis besefte ik hoe bevoorrecht ik was dat ik iets moois aan de ceremonie heb kunnen toevoegen. Alles viel op z’n plek en Wedding Tunes was een feit.

Livemuziek versterkt woorden. Ik vind het dan ook te gek als ik na een mooie anekdote een persoonlijk nummer mag spelen die hier perfect op aansluit. Gaat een verhaal bijvoorbeeld over hoe jullie elkaar hebben leren kennen, hoe leuk is het dan niet om een nummer te kiezen die jullie in die periode helemaal grijs draaide. Echt jullie liedje!

Mocht het kiezen van de juiste nummers lastig zijn dan denk ik graag mee. In een kennismakingsgesprek kijken we dan samen welke nummers ik tijdens de ceremonie op gitaar of piano kan spelen.

[red_button url=”https://www.weddingtunes.nl/” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Livemuziek Wedding Tunes [/red_button]

Weten welke liedjes er dit jaar perfect passen bij het ja-woord? Check hier m’n Top 7 ceremonie nummers van 2019.

Foto’s: Trouwen met Thomas en Tessa Bruggink Fotografie
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?