Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Waarom ik van je hou

Hoe zouden jullie het vinden als jullie knetterverliefd de trouwceremonie uitkomen?
Nóg verliefder dan wat jullie al waren?
Dat alle gasten denken, wow, wat is de liefde toch mooi?
En dat die eeuwige vrijgezel, die scepticus, stiekem ook een softie is geworden en moet toegeven dat het toch wel heel erg mooi was?

Hoi, ik ben Katja. Trouwambtenaar op gympen, ceremonie maker én de enige trouwgeloftencoach van Nederland. Ik gun het iedereen om zich bijzonder te voelen door liefde te ervaren. Want dat is het mooiste gevoel op aarde.

Voor mij zijn jullie bijzonder. Al vanaf het moment dat we voor de eerste keer samen gaan koffiedrinken. Want jullie samen hebben een verhaal en kiezen om de liefde te vieren. Mijn enthousiasme gaat stromen als ik de puzzelstukjes van jullie gevoel mag vertalen naar een liefdesverhaal voor de ceremonie, de trouwgelofte en het totaalplaatje. Geen zoetsappig gedoe, wél een puur, oprecht en warm. Zodat het vonkje van jullie liefde voor iedereen voelt als een warme vuurzee.

Waarom die gympen hoor ik je denken?
Trouwceremonies mogen wat mij betreft wat minder stijf. Gewoon lekker losjes en liefdevol. Niet volgens het traditionele riedeltje, wél op zo’n manier dat jullie je op je gemak voelen. Want als je op je gemak bent voel je de liefde veel sterker binnenkomen, voelt het natuurlijker om die te delen en geniet je het meest.

En dat is toch precies wat jullie willen tijdens de ceremonie? De liefde vieren, voelen en delen en er een betoverend mooi moment van maken waar je op je 80ste nog met een vette glimlach en verliefd gevoel aan terugdenkt.

Mag ik mijn gouden trouwgympen ook aantrekken voor jullie?

Liefs Katja

[red_button url=”http://www.waaromikvanjehou.nl/?utm_source=girlsofhonour&utm_medium=lievelings&utm_campaign=girlsofhonour” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Ja, dit wil ik! Neem contact op. [/red_button]

Trouwgeloften Matthias & Merel from Katja Both on Vimeo.

Foto’s: Meral Soydas Photography, Laura Nieuwkoop Fotografie en Elke Smit Photography. Video: PuuurMoment
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?