Waarom ik van je hou

Ik help jou met je trouwgeloften voor een wauw-effect op soulniveau. Geen zoetsappig gedoe. Gewoon puur, krachtig en recht uit je hart!

Trouwambtenaar ben ik niet. Wat ik doe is je puur en alleen met dat ene stukje tekst helpen waarin jullie wat tegen elkaar gaan zeggen op jullie grote dag.

Dat stukje tekst wat eigenlijk altijd het allermooiste (en emotioneelste) moment op een bruiloft is.

Het is ook dat ene stukje tekst wat verschrikkelijk moeilijk is om te schrijven want krijg je gevoel maar eens op papier.

Dat wat je dan ook nog uit moet spreken terwijl je klotsende oksels van de zenuwen hebt omdat je lief je vol verwachting aankijkt en met iedereen erbij.

Dan wil je het perfect doen. Origineel zijn. Zeker geen slaapverwekkend verhaal oplezen. Je hoopt op gesnik bij familie en waterige ogen bij jouw lief omdat jij hem/haar zo verrast en ontroerd en misschien ook keihard laat lachen.

Want het is niet niks wat jij voelt. Het is juist heel bijzonder. Jullie zijn soulmates en zijn er altijd voor elkaar. Je wilt simpelweg minstens 80 jaar met je lief worden. Zo’n intens gevoel. Wat ben jij een lucky duck dat je met de allerliefste gaat trouwen! Hoe mooi is het dan om aan dit gevoel óók aandacht te besteden op je trouwdag?

Ik ben Katja en ik wil niets liever dan dat jij, ondanks de zenuwen, vol zelfvertrouwen uit durft te spreken waarom je zo verschrikkelijk veel van je lief houdt. Omdat het in mijn ogen het allermooiste cadeau is wat je elkaar kunt geven. Liefde is niet iets materialistisch, het is een gevoel. Als je daar woorden aan kunt geven weet de ander voor eens en voor altijd hoe bijzonder hij/zij voor jou is.

Wacht niet met het uitspreken van deze mooie woorden. Je leeft nu. Je bent zielsgelukkig met elkaar. Je gaat trouwen. Je bruiloft is het perfecte moment om het wel te doen. Hoe eng het ook is. Iedereen die erbij is, is er voor jullie. Kent jullie zoals hoe jullie zijn. Maar alleen jullie twee kennen het gevoel van jullie verbinding. Pak daar je moment voor op jullie mooiste dag. Want dát is toch precies wat jullie gaan vieren?

Pure aandacht is alles voor mij. Want aandacht maakt alles mooier. Jullie voor elkaar op jullie grote dag. Ik voor jullie zodat dat de kern van jullie liefde woorden krijgt en intens gevoeld wordt.  Ik vind dat zo belangrijk. Want pure aandacht is tegenwoordig een luxe in onze snelle digitale wereld. We communiceren via schermpjes en met emojis. Dát wil ik doorbreken want we zijn geen robots. We zijn mensen met gevoel en samen mag je dat voelen. Je mag gezien worden hoe je bent. Want dan voel je je verbonden met elkaar.

Daarom help ik je met je trouwgeloften die een laagje dieper gaan. Standaard voorbeelden krijg ik jeuk van. Ik help je om het anders te doen. Om origineel te zijn en 100% jezelf te blijven. Buiten het gebaande, zoetsappige, pad ligt de magie. Mag ik jou helpen om die te vinden?

Dit ben ik ook nog in een paar woorden:
enthousiast – latte havermelk met veel schuim – kamperen – vuurtje stoken – luisterend oor – taarten bakken – witte gympen – tulpen – moeder van twee lieve draakjes – what you see is what you get – boek lezen – wintersport – positief – reizen – lui op zondag – verse broodjes – zeegroen – wereldreiziger – pure chocola.

Foto’s: LoveRules, Iris Wuijster Fotografie, Inge Both

Wat vindt Marit ervan:

Katja helpt jullie om de mooiste, meest bijzondere, oprechte trouwgeloften te schrijven EN uit te spreken. Zodat jullie vol zelfvertrouwen en liefde elkaar het ja-woord kunnen geven. Geniaal vind ik dat! Mail Katja dus snel voor meer informatie.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden