Tot Over Je Oren

Yes, jij gaat gewoon met die fantastische partner van je trouwen!

Wat een heerlijk vooruitzicht en liefdevol idee. Ik weet zeker dat jullie helemaal uitkijken naar een prachtige, waardevolle en feestelijke bruiloft waar de ceremonie uiteraard het hoogtepunt vormt. Dat is namelijk het moment waarop alles samenkomt en jullie en je gasten extra met elkaar verbonden worden. Ademloos wordt er geluisterd naar de mooie woorden. Woorden die in het teken van de liefde staan en op deze bijzondere dag extra benoemd worden. Woorden die meestal niet uitgesproken worden of juist op dat moment een extra lading voor jullie en je gasten hebben.

Een ceremonie is maatwerk en kan alleen maar persoonlijk zijn wat mij betreft. Dat ontstaat door de essentiële klik die we met elkaar moeten hebben, enthousiasme en vertrouwen. Jullie moeten je helemaal op je gemak bij mij voelen en ervoor durven te gaan. Met die ingrediënten kun je samen iets heel moois creëren.

Bijna alles is mogelijk. Hoe leuk is dat. Ik sta er helemaal open voor!

Ik ben zelf spontaan, oprecht, vrolijk, alert, doortastend maar vooral begaan.

Bij Tot Over Je Oren weet je van te voren dat het hele traject super persoonlijk zal zijn en er heel veel tijd in jullie gestoken zal worden. Dat is absoluut mijn ding!!!

De weg naar de trouwdag toe is namelijk net zo belangrijk als de ceremonie zelf. Ik zal jullie volop voorzien van aandacht, tips, begeleiding, liefde en betrokkenheid!

Op mijn website is nog zoveel meer info te lezen waar je zeker enthousiast van zal worden.

Ga maar gauw kijken…….

Uiteraard gaat er niks boven een (vrijblijvende) persoonlijke ontmoeting bij mij thuis. Gezellig in mijn huiskamer met jullie favoriete gebak waar ik alle tijd voor jullie heb!

Met welke taart mag ik jullie verleiden?

Liefs van Marianne

Foto’s: Aniek Fotografie, Evgeniia Kiive Photography en Sander Korvemaker

Wat vindt Marit ervan:

Marianne is een superwarm persoon bij wie je je direct op je gemak voelt. Haar passie voor liefde en bruiloften voel je meteen! Zin om haar te ontmoeten? Doen! Zij regelt de taart… ;)

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden