Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Tintelend Trouwen

WAAR DE LIEFDE TINTELT, BRUIST HET BESTAAN!

Wat zou het mooi zijn…

Om JA te zeggen op een unieke manier. Om liefde een verhaal geven. Júllie verhaal.
Want dat verdient de liefde. Dat verdient júllie liefde.

Mijn naam is Mariëlle Bouw, zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker in hart en nieren én eigenaar van Tintelend Trouwen. Gevoel omzetten in woorden, in een verhaal, júllie verhaal… Met veel interactie, grote betrokkenheid, waardevolle diepgang, enorme passie en een flinke hoeveelheid enthousiasme. Dat is wat ik het liefste doe…

Laat mij schoonheid van het bijzondere vanzelfsprekende zien, zoeken én creëren. Elk hart heeft een verhaal en ik geef ze graag de letters die ze verdienen. Elk verhaal verdient verteld te worden want verhalen verbinden als geen ander: ze smeden mensen en warmen het leven. Met jullie verzamel ik meer dan voldoende letters om aaneen te rijgen tot ontroerende zinnen die raken. Ik combineer de liefde voor mensen met de passie voor verhaal en onvergetelijke momenten. Zodat het een hou-vast wordt. Iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of de volgende mijlpaal voor de deur staat. Laat me júllie verhaal vangen in woord!

Meer dan graag reis ik met jullie mee naar dat ene speciale moment van JA zeggen. Op een manier die voelt als een warme donzige deken op een koude winteravond terwijl je met een kop dampende thee of een glas koude wijn op die knusse bank zit. Jullie wensen, liefde en gevoel in combinatie met mijn woorden, magie, ervaring en passie.

Laten we uitspreken wat vaak onuitgesproken blijft. Met een glimlach op je gezicht en een brok in je keel van ontroering. Met humor, stijl, enthousiasme en oprecht liefdevol gevoel zal er een unieke ceremonie ontstaan die jullie én jullie gasten voor altijd zullen bewaren in je hart.

Dat verdient de liefde. Dat verdient júllie liefde: JA te zeggen op een unieke manier.
Geef liefde een verhaal. Júllie verhaal.

Wat zou het mooi zijn…

Mag ik bij jullie het verschil maken? Heel graag! Laten we daten en vrijblijvend voelen of er een wederzijdse klik is! Want die is alles bepalend voor een unieke ceremonie!

Met tintelende groet,
Marielle

[red_button url=”http://www.tintelendtrouwen.nl/” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Let’s date! [/red_button]

Foto’s: Lotte Bosschieter en Bureau Cocoon

Tintelend Trouwen | Promo from Jan Persoon on Vimeo.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?