Redder in rood

Iemand hoorde mijn woorden tijdens één van mijn spoken word optredens en viel direct voor mij. Of ik niet hun trouwambtenaar wilde worden? Wat een compliment voor mij als liefhebber van de liefde.

Ik ben Bowie en ik ben er voor het bruidspaar dat zich niet kan vinden in de standaard ceremonie, maar juist op zoek is naar iets bijzonders. En daar een trouwambtenaar bij nodig heeft die niet terugdeinst van een gek idee of creatieve invulling.

Ik schreef ooit in een gedicht:

“Ik wil niet weten wat voor werk je doet, of waar je woont.

Ik wil weten wat tijd met je doet, of je tranen stromen of sputteren.

Ik wil niet met iemand blijven drijven op het oppervlak, maar halsoverkop naar beneden duiken.”

En dat geeft goed weer hoe ik onze gesprekken aanpak. Jullie willen geen standaard ceremonie, dus stel ik ook geen standaard vragen. Zo zorg ik ervoor dat jullie straks een oprechte en persoonlijke ceremonie hebben. Of die nou intiem met muziek is, groots en uitbundig vol verhalen en gastsprekers of alleen met jullie tweeën op jullie favoriete plek: ik help jullie liefde te vieren en beleven op een manier die precies bij jullie past.

Foto’s: Anouk Fotografeert

Wat vindt Marit ervan:

Bowie is dol op anders. Geen standaard ceremonie, geen standaard praatje. Bij Bowie krijg je echt een unieke ervaring! En wil je haar eerst eens horen? Vraag dan wanneer ze weer op het podium staat als spoken word artist. Cool!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden