Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Lucky Match

Hebben jullie ook zin in een liefdesfeestje? Ik? Zeker wel!

Door de persoonlijke en gezellige benadering zijn onze afspraken vanaf het eerste moment een feestje! Ik krijg een twinkeling in mijn ogen als ik het verhaal van een bruidspaar mag vertellen.

Het gaat niet alleen om jullie verhaal, maar ook om de beleving van de trouwceremonie. Oog en gevoel voor detail.. Ik zorg samen met jullie dat de trouwceremonie tot in de puntjes klopt. Mijn hart gaat hier oprecht sneller van kloppen. Familie en vrienden benader ik voor sprankelende verhalen. Al nagedacht over een eigen trouwbelofte? Of de speech van je beste vriendin die een mooi plekje krijgt tijdens de ceremonie? Of staat er een bandje te spelen met jullie favoriete nummers? Interactie met de gasten? Geen probleem.. I love it!

Kortom.. Ik wil de gelukkigste Lucky Couples die dicht bij zichzelf blijven graag helpen met hun sprankelende trouwceremonie. Ik wil ervoor zorgen dat jullie en de gasten van begin tot eind genieten van dit liefdesfeestje. Dan rijd ik na de taart en toost met een grote glimlach naar huis.

You + Me = Lucky Match

Foto’s: Iep Bergsma, Monetmine en Rosalie Voortman 
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?