Liefdevieren

Yeah, je bent ten huwelijk gevraagd! Je gaat los op Pinterest opzoek naar mooie plaatjes en ideeën voor jullie mooiste dag. Er valt heel veel te kiezen van jurk tot bedankje van knalfeest tot de trouwceremonie.

‘De trouwceremonie?’, hoor ik je denken. ‘Dat is toch gewoon een standaard verhaal op het gemeentehuis?’ Nou mooi niet als het aan Liefdevieren ligt. Het ja woord mag op een onvergetelijke manier gevierd worden. Want laten we wel wezen dáár draait het die dag tenslotte écht om!

Buiten een trouwambtenaar van je gemeente kunnen jullie ook kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Iemand waar jullie kennis mee kunnen maken om te kijken of die persoon wel echt bij jullie past. In wie jullie het vertrouwen hebben dat jullie lovestory met liefde en passie verteld zal worden. En vooral veel tijd en persoonlijke aandacht voor jullie heeft en jullie helpt om jullie ceremonie extra bijzonder te maken.

Dat is precies wat ik het aller aller liefste doe, de liefde vieren! Annet van Gelder is mijn naam. Geboren in 1978. Ik woon nog net op het randje van Noord Brabant, letterlijk tussen de rivieren. Behalve aan de liefde ben ik ook verslingert aan mijn stoere lieve man en dito kinderen.

Met heel veel passie en ziel schrijf en vertel ik liefdesverhalen. Een spontane levensgenieter met een groot hart voor de mensen om mij heen. Verder ben ik een echte sportieveling en globetrotter.

Als zelfstandig trouwambtenaar verbind ik jullie in de liefde. Dat kan voor de wet zijn maar ook ceremonieel op een bijzondere locatie of in het buitenland.

Mijn stijl is te omschrijven als recht uit het hart, sprankelend en met humor. Vaak vragen gasten mij of ik bevriend ben met het bruidspaar. Daar word ik heel blij van! Want als het klikt samen dan voelt het vaak wel een beetje zo en dat zie, hoor en voel je tijdens de ceremonie!

Samen gaan we jullie ceremonie vormgeven zodat deze helemaal bij jullie past. Dit kan op veel manieren.  Denk aan een mooi ritueel of aan gastsprekers zoals een dierbaar familielid of goede vriend. Met live muziek omdat muziek verteld wat je met woorden niet kunt zeggen. En nog heel veel meer!

Mijn hart klopt voor intieme ceremonies op een bijzondere locatie. Waar jullie liefde centraal staat maar waar zeker ook liefde en waardering mag worden uitgesproken naar jullie familie en vrienden. Het is prachtig om te zien hoe jullie getuigen, ouders of vrienden geraakt zijn als ik hen namens jullie mag vertellen waarom zij bijzonder zijn voor jullie zijn.

Als tip zou ik jullie mee willen geven om echt jullie wensen en plannen uit te spreken. Om groots, dat is iets anders dan groot, te denken. Buiten de lijntjes te kleuren en helemaal gaan voor een ceremonie die bij jullie past. Vrijwel alles is te realiseren. Creatief trouwen noem ik dat! Inclusief coole B.A.B.S. natuurlijk!

Liefs Annet

Foto’s: Anouk Fotografeert, lottefotografeert en lookatmefotografie

Wat vindt Marit ervan:

Annet is een lieve schat die van jullie liefdesverhaal iets heel moois weet te maken! Ze maakt daarmee jullie trouwceremonie een onvergetelijk moment.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden