Vroeg wakker, terwijl je het nog laat heb zien worden op de klok. Dat ontbijt wordt een klein hapje, want veel trek heb je niet. Wel veel zin. Heel veel zin, in jullie bruiloft. Feesten met iedereen die je lief is en natuurlijk… ja zeggen tegen de allerliefste!

Voel je die vlinders in je buik al?
Nu tel je nog de dagen, straks is het over; jullie grote dag. Je ziet het al helemaal voor je. En om dat prachtige plaatje te organiseren, maak je veel keuzes. Van unieke uitnodiging tot stoer vervoer, van ‘Oh, wow-outfits’ tot ‘lik je vingers erbij af-bruidstaart’.

Hoe mooi zou het zijn, als ook de trouwceremonie helemaal geweldig is?
Als celebrant (trouwambtenaar & ceremoniespreker) help ik jullie graag samen de liefde te vieren. Al brainstormend creëren we de vorm van de ceremonie, die precies bij jullie past. Vanuit een journalistieke aanpak schrijf ik een superpersoonlijk verhaal, met humor én diepgang. Zelfs de gasten die jullie goed kennen zullen verrast zijn… En ook de verbinding – zowel tussen jullie als die met familie & vrienden – krijgt volop aandacht.

“Het was echt een hartverwarmende ceremonie, iedereen vond het te gek! We kijken er elke keer weer met ‘n big smile op terug.” – JP & Marjella

Een bijzonder begin van jullie bruiloft…
…en sterke start van je huwelijk. Dat is waar ik met liefde voor sta en ga. Jullie ook? Dan kan daarna gelijk het feestgedruis losbarsten!

Liefs,
Daphne

PS
Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of de gratis trouwgids aanvragen? Vul dan hieronder je gegevens in.

Nieuwsgierig naar meer?

Foto’s: ByNadia Photography

Wat vindt Marit ervan:

Een doorleefde trouwceremonie, het moment waar het echt om draait, dat vindt Daphne het mooiste wat er is. Magisch. Ze helpt het liefst bruidsparen die voor diepgang willen gaan, die hun liefde willen vieren en dat moment van verbinding het belangrijkst vinden. De liefdesdominee wordt ze ook wel genoemd. Zijn jullie dat bruidspaar? Neem dan contact met haar op!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden