Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

De Trouwvriendin

Vinden jullie de ceremonie minstens zo belangrijk als de rest van jullie dag? En kunnen jullie niet wachten om jullie liefdesverhaal terug te horen op een manier die allesbehalve saai is? Levendig wordt door niet alleen jullie inbreng maar ook door de input van familie en/of vrienden? Een ceremonie waarvan je ervan baalt als het voorbij is omdat het voelde als een groot theaterstuk? Dan heb ik goed nieuws voor jullie want jullie hebben haar gevonden! En als jullie ook nog eens van rode krullen houden dan is het echt you’re lucky day!

Ik ben Sandra en ik kan niet wachten jullie te leren kennen en het grote feest van de liefde met jullie te vieren! Sta mij toe om even zo dichtbij jullie te komen waarbij jullie de ruimte voelen zo veel mogelijk over jullie zelf te vertellen. Als het goed is voelt het al gauw heel vertrouwd en kan ik jullie de hemd van het lijf vragen. Ik beloof jullie er een memorabele ceremonie voor terug die allesbehalve saai en langdradig is.

Of jullie nou officieel willen trouwen of ceremonieel, in de achtertuin van de buurvrouw(wel met toestemming van de buurvrouw natuurlijk 😉) of op blote voeten op het strand van Ibiza, ik ben overal voor in en denk graag met jullie mee! Trouwen is maatwerk en dit geldt ook voor jullie ceremonie.

Samen bewandelen we het pad naar jullie grote moment en ik zal hierbij de tijd nemen jullie écht te leren kennen. Hierdoor kan ik jullie met veel enthousiasme een prachtige persoonlijke ceremonie beloven verteld met diepgang afgewisseld met een aardige dosis humor. Gevoel wordt omgezet in woorden en hierbij ontstaat jullie verhaal. De gasten zullen zich afvragen of ik een vriendin van jullie ben en jullie vragen je dit inmiddels zelf ook af. Ik heet dan ook niet voor niks De Trouwvriendin.

Ik leid ceremonies in binnen- en buitenland.

Nieuwsgierig geworden? Ik zie graag jullie bericht tegemoet voor een vrijblijvende kennismaking.

Credits foto’s: Elisa Visschers, Menno Ridderhof, Yara Dragt en Edwin Smulders

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?