Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

BABS met een vleugje Italiaanse warmte & charme

  • In heel Nederland én daarbuiten
  • Al vanaf €800
  • Ceremonie in het Engels of Duits of gedeeltelijk Frans of Italiaans

~ BABS Sacha Bucciarelli ~

Aangenaam, mijn naam is Sacha Bucciarelli. Partner, moeder, dochter, zus, vriendin, ondernemer en wie weet jullie trouwambtenaar/ceremoniespreker. Een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor het delen van geluk. Waar dan ook! En of dit nu in toga is of in feestelijke kleding. In het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans … of een combinatie hiervan. Doordeweeks, in het weekend of op een feestdag. Twee mannen, twee vrouwen of man en vrouw. Let’s meet! … ik maak er graag iets onvergetelijks van voor jullie!

Jullie ceremonie, mijn vak

Jullie nemen via mail of whatsapp contact met mij op en laten me weten dat jullie willen kennismaken en jullie communiceren DE datum. Als ook in mijn agenda past, dan maken we zo snel mogelijk een eerste afspraak. De eerste afspraak is een korte kennismaking, bij jullie thuis of we spreken ergens halverwege af. Een ‘eerste date’ zonder verplichtingen. Kijken of (ook) wij matchen. En als het goed voelt van alle kanten, dan maak ik voor jullie een passend kostenplaatje en plannen we een ‘tweede date’. De fee die ik vraag voor een ceremonie en alle voorbereidingen is standaard rond de 800 euro. Geen verborgen kosten verder (dus bijvoorbeeld reiskosten zitten in die prijs meegenomen). Verrassingen zijn leuk, maar niet op dat vlak … tenzij het meevalt. Oftewel, ik zal hier vooraf heel duidelijk over zijn naar jullie toe zodat je weet waarvoor je kiest.

Het grote-kinder-speech-spel

Veel kinderen aanwezig tijdens de ceremonie? Hartstikke leuk en iedereen hoort erbij, maar de ceremonie draait niet om hen. Ik betrek de kinderen op zo een manier bij de ceremonie dat ze er stil van worden. Letterlijk. Eventjes maar hoor. Alleen daar waar wij ‘grote mensen’ dat graag zouden willen. Op die manier genieten zowel kinderen als volwassenen van een mooi moment.

Let’s date!

En dan is het tijd voor de tweede date. De tweede afspraak ligt veel dichter bij DE datum. In de tussentijd stuur ik jullie vragenlijsten door en vraag ik naar telefoonnummers van getuigen, ouders, eventuele grootouders, beste vrienden. Want ook zij kunnen mij mooie informatie geven welke ik in mijn speech voor jullie kan gebruiken. Niks chronologische C.V. van wanneer je naar school ging en wanneer je waar werkte, maar een mooi, persoonlijk, warm en logisch verhaal van JULLIE VERHAAL.

Een paar dagen voor DE DAG stuur ik jullie ter check nog de stappen van de ceremonie – welke en wanneer muziek, wie brengt de ringen, wel of niet geloften, etc. En mocht er dan toch nog iets veranderd zijn? Geen probleem. Ik ben flexibel en pas me aan. Waar nodig en wenselijk, denk ik uiteraard met jullie mee.

Benieuwd naar jullie verhaal …

Dus, vertel me hoe, wat, wanneer jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme, mijn rust en humor graag volledig in. In het Nederlands, Engels, Duits of gedeeltelijk Frans of Italiaans. Of een mix ervan. Op een doordeweekse dag of in het weekend. In volledig ambtskleed of in gepaste gelegenheidskleding. Zoals jullie willen en tot jullie dienst!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Contact met BABS Sacha

Snel weten of Sacha nog beschikbaar is op jullie grote dag? Stuur haar nu een berichtje!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?