Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Annemarie Trouwt

Omdat jullie verhaal het verdient om op een unieke manier te worden verteld!

Wees eerlijk! Worden jullie blij van een afgezaagde ceremonie? Jullie bruisen van de ideeën en ik ook. Laten we samen iets creëren waar nog lang over wordt nagepraat. Jullie verhaal is uniek en verdient het om op een unieke manier te worden verteld!

Jullie ontmoeting en de eerste date. Voor het eerst op bezoek bij de schoonfamilie. Vrolijke en verdrietige momenten die je met elkaar hebt gedeeld. Het aanzoek. Er zijn zoveel dingen in jullie leven die het waard zijn om op jullie trouwdag aandacht aan te schenken. Ik ben graag de persoon die van jullie verhaal een persoonlijke speech maakt en die ervoor zorgt dat je al die bijzondere momenten samen kan herbeleven.

Ik zorg ervoor dat jullie huwelijksceremonie onvergetelijk wordt. Voor jullie, maar ook voor jullie familie, vrienden en andere naasten. Het verhaal wat ik vertel, jullie verhaal, zal voor iedereen een feest van herkenning zijn. Tijdens de ceremonie is er ruimte voor interactie, een lach, een traan, spontaniteit alom en ik zorg ervoor dat het precies wordt zoals jullie het graag willen. Jullie droomceremonie!

Liefs,
Annemarie

Foto’s: Kimberley Duchateau, Kelly van der Pol en Marloes Niemeijer
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?