‘Ja!’ gezegd tegen de liefde van je leven?! En nu op zoek naar een professioneel cateringbedrijf met een persoonlijke aanpak, oog voor de details en kennis over de laatste wedding-trends? Wij Samen is gespecialiseerd in het creëren van een ultieme, persoonlijke sfeer op jullie bruiloft. Met veel liefde, creativiteit en aandacht voor de details zijn wij altijd op zoek naar de beste combinaties voor jullie perfecte bruiloft.

Wij Samen werkt met verschillende professionals samen die passie hebben in hun vak. Hierdoor ontstaat er keer op keer samenwerking met de hoogste kwaliteit als resultaat. Luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen in een praktisch en concreet plan is ons streven.

Wij Samen organiseert volledige bruiloften van A tot Z of verzorgt desgewenst enkele diensten. Hierbij kunnen jullie denken aan:

– Het vinden van de perfecte trouw-locatie;
– Het ontwerpen en uitvoeren van een styling plan;
– Verzorgen full-service catering op maat: van het serveren van culinaire hapjes of drankjes vanuit onze foodtrailer tot het verzorgen van uitgebreide lunches of diners aan lang gedekte tafels;
– Het regelen van o.a. DJ’s of live bands, foto- en/of videograaf en bloemist.

Bij Wij samen is alles mogelijk. Niets is ons te gek, want wij houden van een uitdaging! Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek om al jullie wensen te bespreken.

Foto’s: By Anouk Boonstra

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden