Heeren-Catering

Geïnspireerd door het seizoen maken wij gerechtjes die zowel visueel als qua smaak prikkelen. De internationale keuken met pure, kwalitatieve en kleurrijke ingrediënten. Wij vinden het belangrijk dat het menu één geheel vormt en in balans is en we vertellen aan tafel, indien gewenst, met passie over de ingrediënten en bereidingswijze. Jullie menu is uiteraard geheel naar eigen wens samen te stellen waarbij wij graag adviseren en verrassen met onze creatieve ideeën.

Heeren-Catering weet van zowel grote als kleine evenementen een unieke beleving te maken. Met een persoonlijke en gastvrije aanpak, we gaan bij elk evenement voor een totaalbeleving die tot in de puntjes verzorgd is. Naast het verzorgen van de culinaire invulling van jullie bruiloft kunnen wij ook meedenken over zaken als de drankjes, tafelaankleding, inrichting van de locatie en/of invulling van personeel. Onze jarenlange ervaring als event manager voor tal van evenementen maakt dat wij op jullie grote dag niets aan het toeval over laten.

Meer info

Wat vindt Marit ervan:

Of je nu biologisch wilt eten, vlees of juist vegan, Heeren-Catering kan het allemaal! En dan ziet het er ook nog eens prachtig uit. Willen jullie dat naast het eten de tafel er ook fantastisch uitziet? Doen ze ook. Dus hoog tijd om contact met ze op te nemen!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden