Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Simones Styling

Jullie zijn verloofd! Een leuke tijd komt eraan, want niet alleen de bruiloft maar ook de voorbereiding is een feestje. Fantaseer je over hoe jullie zullen stralen? En droom je al weg bij de mooiste plaatjes? Wil jij dat ook? Mijn team en ik hebben al meer dan 100 bruiloften gestyled en kunnen jullie daar als geen ander bij helpen.
 
Er komt veel kijken bij het organiseren van een bruiloft. Je zoekt zorgvuldig naar mensen die bij jullie passen, qua werkwijze en stijl maar ook met wie je een klik hebt en vooral waarin jullie het volste vertrouwen hebben. Je bouwt aan een team dat jullie gaat ontzorgen en ik wil natuurlijk niks liever dan deel uitmaken van dat team! Spreken mijn foto’s jullie aan? Dat is een mooi begin. Ik zou het super vinden om te kijken of ook de klik en het vertrouwen er is. 
 
Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als “romantisch met een stoer randje”. Vaak is styling iets wat bruiden heel belangrijk vinden, wij zorgen ervoor dat ook de bruidegommen zich erg thuis voelen op hun eigen bruiloft en de meerwaarde zien van de sfeer die wij creëren. Een uniek stylingconcept met originele ideeën of aankleding volgens de laatste trends, ik vind het allebei super tof, zo lang het maar bij júllie past.
 
Voor mij is jullie bruiloft geslaagd als jullie vanaf de kennismaking het gevoel hebben “Dit komt helemaal goed!”, jullie gasten WAUW hebben geroepen bij het zien van de styling en jullie verwachtingen zijn overtroffen. 
Wil je graag meer weten? Via het contactformulier vraag je mijn brochure aan vol met inspiratie, maar ook informatie over de werkwijze en wat bruiloftstyling kost. 
Foto’s: Jessica Photography en Cheryll van Weert
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?