Oh happy day

Kristel: ‘Bruiloften zijn magisch. Het is een dag waarop de hele wereld even stilstaat en het alleen maar draait om jullie liefde. En om dat vorm te geven en onvergetelijk te maken, vinden wij een van de tofste dingen die er bestaat. Dat doe wij samen met jullie. Want jullie dromen zijn ons uitgangspunt tot creëren.

Oh happy day verzorgt de styling van moderne en eigentijdse bruiloften. Heel graag laten wij ons inspireren door de laatste trends en wijken er niet voor om out of the box te denken. Wij vinden namelijk niets leuker dan het stylen van een creatieve en stijlvolle bruiloft.

Wij zijn er om jullie dromen en wensen te bundelen in een mooi samenhangend  en persoonlijk styling concept. Daarnaast verzorgen wij de totale opbouw van de styling op de dag van jullie bruiloft. De afbouw van de styling nemen wij ook voor onze rekening. Ook begeleiden wij de bloemist en de leveranciers die nodig zijn wanneer er meubilair moet worden ingehuurd.

Ons assortiment styling materiaal is altijd van nu en zijn altijd op zoek naar nieuwe toffe items. Ook maken wij graag custom made decoratie voor iedere bruiloft. Dat betekend dat deze items echt speciaal voor jullie worden gemaakt, dus uniek en persoonlijk zijn. Dan kunnen jullie denken aan een gepersonaliseerd welkomstbord, naamkaartjes voor het diner en een stunning backdrop.

Ook het inhuren van styling materiaal zullen wij voor jullie doen. Denk daarbij aan het in huren van meubilair indien de locatie deze niet heeft. Of als er een lege ruimte moet worden ingericht.

Ons doel is om jullie te helpen met het creëren van een ultieme dag en belevenis waar ook jullie familie en vrienden nog lang over zullen napraten. Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten en te kletsen over jullie bruiloft en wensen.

Check de website!

Foto’s: Nienke van Denderen en Bruidsreporter

Wat vindt Marit ervan:

Vanaf dag 1 is Kristel echt een trendsetter geweest in de styling van bruiloften. Dus willen jullie een adembenemend mooie bruiloft? Dan moet je bij Oh happy day zijn!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden