Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Style Your Wedding Now

Hej ik ben Tamara van ‘Style Your Wedding Now’ en ik verzorg met liefde en aandacht de styling en bloemen voor jullie bruiloft.

Hoe ik te werk ga? Ik wil jullie leren kennen via jullie verhalen en anekdotes die ervoor hebben gezorgd dat jullie hier nu staan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de mooie reizen die jullie samen hebben gemaakt, dat lekkere restaurant op die unieke locatie met die prachtig gedekte tafel of je favoriete bloemen die je elk jaar krijgt van je partner. Uit al die liefdevolle herinneringen kun je iets terugbrengen in de styling en bloemen van jullie mooie dag en zo jullie persoonlijke verhaal herbeleven en vertellen aan jullie dierbaren. Een verhaal en dag die ze nog lang zullen herinneren en waar nog lang over zal worden nagepraat. Wie wil dat nu niet!

Wat kan ik voor jullie doen?

Styling

Op basis van jullie wensen en verhalen bedenk ik een styling concept voor jullie mooie dag. Dit kan voor de gehele dag maar natuurlijk ook alleen voor de ceremonie. Om alles mooi op elkaar af te stemmen is er de mogelijkheid dat ik ook de bloemen verzorg voor de gehele dag. Op jullie bruiloft ontzorg ik jullie en jullie gasten volledig door de uitvoer uit jullie handen te nemen.

Styling op locatie

Hebben jullie zelf een tof styling plan bedacht en alles ervoor ingekocht maar willen jullie niet de gasten lastig vallen met de uitvoer. Dan kun je mij ook inhuren voor alleen de opbouw van deze styling op jullie dag.

Bloemen

Ik verzorg met plezier de bloemen voor jullie bruiloft. Denk daarbij aan bruidsboeketten, corsages, haar accessoires, een ceremonie backdrop, tafel stukken en overige bloemstukken.

Adviesgesprek

Zijn jullie zelf super creatief en willen jullie het liefst alles zelf doen maar alleen even sparren met een specialist dan kan dat ook door middel van een adviesgesprek.

Maar waarom zou ik een stylist en bloemstylist in 1 nemen?

  • Ik zorg voor eenheid en samenhang
  • Ik bespaar stress en tijd
  • Ik ken de mooiste locaties
  • Ik vind de beste leveranciers
  • Ik creëer een persoonlijk stylingplan
  • Ik ken de nieuwste trends
  • Ik inspireer en denk mee
  • Ik ontzorg jullie en jullie gasten
  • Je hebt maar 1 leverancier nodig voor styling en bloemen

Heb ik jullie interesse gewekt, stuur me dan een berichtje. We plannen dan een gratis en vrijblijvend gesprek en dan maak ik een mooie offerte voor jullie bruiloft.

Foto’s: Yara Verstappen Fotografie, Captured By Lot, De Bruidsgasten en Sharon Fotografie
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?