Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Exceptional Weddings & Events

Het gezicht achter Exceptional Weddings & Events

Mijn passie, het gelukkig maken van jullie als bruidsparen en jullie grote dag nog mooier maken als dat jullie hadden kunnen bedenken.

Zelf hou ik van latte macchiato, goede gesprekken, koken voor vrienden (dus helemaal uitsloven in een vijfgangendiner en achteraf mega blij zijn als iedereen lekker geniet van het eten), bubbels (there is always a reason for champagne) en het strand.

Ik ben verslaafd aan bloemen en wordt helemaal blij van totaalconcepten. Zo maak ik voor jullie een eigen ontworpen stylingplan. Hierin verwerk ik al jullie wensen en vertaal deze in een stylingverhaal: de rode draad door jullie gehele dag. Het is zo belangrijk dat jullie persoonlijkheid weerspiegelt in de styling! Met veel oog voor detail en altijd volgens de nieuwste trends maak ik jullie dag één voor in de boeken.

Met mijn team designen wij dan ook een totaalplaatje. We zijn gespecialiseerd in strandbruiloften en buitengewone concepten, en jullie kunnen bij ons terecht voor de gehele styling inclusief bloemen.

Wat Exceptional Weddings & Events zo bijzonder maakt, is de totaalservice die wij bieden. Wij zullen op jullie grote dag de gehele dag aanwezig zijn om zowel op-, om- en af te bouwen. Vooral de ombouw gedurende dag is vaak erg belangrijk, voornamelijk als jullie alles op een locatie vieren. Wij zijn er voor jullie en begeleiden jullie (uiteraard altijd op de achtergrond).

In ons assortiment hebben wij heel veel verschillende stijlen en materialen. Hebben wij iets niet, zorgen wij ervoor dat dit wordt ingehuurd, jullie kunnen dus verzekerd zijn van een totale service zonder zorgen!

Willen jullie meer weten over ons? Let’s talk! 

Foto’s: Marieke Zelisse Photography en Capture life photo and film
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?