Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Dames van de Styling

Dames van de Styling, bruiloft styling en maatwerk!

Dames van de Styling is zoals de naam al aangeeft een bedrijf dat zich richt op styling, het opzetten van unieke concepten en de realisatie hiervan.

Jullie gaan trouwen, wat een informatie komt er op je af! Zoveel mooie locaties en inspirerende Pinterest plaatjes. Maar wat als je nou net iets meer wilt dan die Pinterest plaatjes en de styling die standaard aanwezig is bij een locatie. Wat als je jullie wilt terugzien in je bruiloft? Wat als je over 10, 20 of 50 jaar nog steeds wilt denken: dit was onze dag! Passend en uniek, en niet uniek omdat het zo out of the box moest zijn. Maar uniek omdat jullie uniek zijn. Jullie liefde en jullie als stel. Dat gevoel, die sfeer en net dat beetje extra om jullie dag nog mooier te maken.

Dames van de Styling werkt altijd vanuit een uniek ontwerp. Iedere bruiloft staat voor een nieuw stylingconcept en het ontwerp is specifiek ontworpen naar jullie wensen en eisen. Dames van de Styling stelt een stylingconcept op compleet met moodboard en kleur/materialen kaart. Na akkoord volgt hierop een visualisatie, op deze manier komt de sfeer van jullie bruiloft tot leven.

Dames van de Styling heeft een modern elegante stijl die voortkomt uit een combinatie van trendgericht en creatief denken. Styling die terugkomt in vele details in kleuren en materialen, maar ook in uitwerking en afwerking. Mijn perfectionistische en precieze werkwijze zorgt voor jullie perfecte plaatje.

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester, een eervolle taak die vaak is weggelegd voor goede vrienden of familie. Een taak die naast een grote eer ook veel verantwoording en tijd vraagt. Waarom je naasten ‘belasten’ met deze taak terwijl je juist wilt dat ook zij jullie mooiste dag volledig beleven? Dames van de Styling neemt deze taak graag uit handen en is ook in te huren als professioneel ceremoniemeester.

De ceremoniemeester is een fenomeen dat in Amerika vaak bestempeld wordt als de Weddingplanner. Zo groots en Amerikaans hoef je niet te denken om de toegevoegde waarde van een professionele ceremoniemeester te snappen. Want wat is er nou fijner dan iemand die je zorgen uit handen neemt, samen met jullie de mooiste dag plant en tijdens de dag zorgt dat alles op rolletjes loopt. Samen gaan we kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden. In een ontmoetingsgesprek leren we elkaar beter kennen en gaan we dieper in op jullie verleden maar vooral ook op hoe jullie je toekomst samen willen starten. Wat jullie van een ceremoniemeester verwachten en welke mogelijkheden er zijn speelt in dit gesprek een grote rol.

Willen jullie weten wat Dames van de Styling voor jullie bruiloft of event kan betekenen? Klik hier dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.
De dame, Malou

Foto’s:

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?