Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

ByDorine

Het gezicht achter ByDorine

Zo leuk dat je hier benieuwd naar bent! Ik ben 31 jaar, en al weer bijna 8 jaar getrouwd met Jorden. Samen genieten we onwijs van onze dochter Lois, en ons getrouwde leven samen. Toen ik in 2016 ging dromen over een eigen onderneming had ik nooit kunnen denken dat het een gedeelde passie zou worden, en Jorden en ik samen in relatief korte tijd een prachtig bedrijf op zouden gaan zetten.

Want dat is het geworden, een gedeelde passie, waarin we elkaar enorm versterken, groeien en vooral ook heel erg genieten.

Ik ben gek op feestjes, lekkere wijntjes, smoothies, cocktails, etentjes met familie en vrienden, gezelligheid en mooie dingen. Ik ben een gevoelsmens, houd van contact met mensen, maar vind het ook heerlijk om in mijn eentje op pad te gaan. Een brein bomvol ideeën, en een lijst met altijd weer nieuwe to do’s en plannen.

Bruiloften maken me blij. Ik heb altijd gewerkt in de psychiatrie en verslavingszorg, iets wat nog steeds mijn hart heeft, maar niets maakt mij zo blij als het mooi maken van een bruiloft of feest.

Ik werk ontzettend graag met natuurlijke materialen, hout, koper, (droog)bloemen, en ben gek op metallics. Bruiloften buiten in een mooie tuin zijn favo, maar ook een knusse winterbruiloft vind ik té gek.

Dus zijn jullie op zoek naar een gezellige, enthousiaste, harde werker, die samen met jullie aan de slag gaat om jullie droombruiloft waar te maken? Stuur me dan heeeeel snel een mailtje dan kunnen we aan de slag!

Liefs en warme groet,

Dorine

Foto’s: Lotte de Graaf, Antoinet Murier en Trouwen met Amy
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?