Vind hier je lievelingsleveranciers

Zoek jij de beste, leukste trouwleveranciers van Nederland en België? Die hebben wij voor je verzameld! Kies de categorie en boeken die toppers!

The Wedding Press

Op zoek naar stationery en trouwkaarten? The Wedding Press heeft een stijl die strak, stoer, industrieel, bohémien en minimalistisch is. Je kunt een ontwerp kiezen uit de collectie, maar je kan er ook terecht voor een compleet ontwerp op maat. Saskia luistert met veel aandacht naar jullie wensen en met veel liefde ontwerpt ze de perfecte stationery voor jullie trouwdag.

Ze is dol op bruiloften waarbij de trouwhuisstijl tot in de puntjes is doorgevoerd en alles die dag perfect samenkomt. Het grafische werk i.c.m. de styling, locatie en een flinke dosis persoonlijke touch waarin je het bruidspaar helemaal herkent. Saskia werkt graag met de mooiste papiersoorten, stoere kleuren en ruwe materialen als bijvoorbeeld hout, acrylaat, leer en canvas. Willen jullie de mogelijkheden doorspreken en de materialen voelen? Maak dan vrijblijvend een koffie afspraak!

Foto’s: The Wedding Press

Contact

Contact