Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

The Wedding Press

Maak je bruiloft bijzonder tot in de puntjes, want dat zijn jullie ook! Met een origineel en persoonlijk grafisch ontwerp kunnen jullie een heel eigen verhaal vertellen aan jullie gasten. Natuurlijk lichten jullie al het tipje van de sluier op bij het versturen van de Save the Date kaarten en uitnodigingen, maar denk ook aan mooi grafisch ontwerp op de dag zelf. Om te beginnen met een welkomstbord bij de ingang, programmaboekjes waar nog wat ruimte in zit voor een persoonlijk, met de hand geschreven verhaal, naamkaartjes en menukaarten die matchen met een mooi gestylde dinertafel, noem maar op. Bijzondere papiersoorten en zachte of stoere materialen werken ook mee aan jullie persoonlijke verhaal. Zo werk ik erg graag met acrylaat of hout. Ook gebruik ik mooie eco-papiersoorten, papier dat bijvoorbeeld gemaakt is van bier ingrediënten of van 50% stro. Heel gaaf voor een barn-wedding!

Een mooi liefdesverhaal maakt mij helemaal blij. Ik kan genieten van elk unieke verhaal dat een bruidspaar mij vertelt. Het is zo mooi om de liefde tussen 2 mensen om te zetten in een persoonlijk ontwerp. Het liefst drink ik dan ook eerst een kopje koffie met een stukje chocola (want ook daar wordt ik erg blij van) om jullie beter te leren kennen.
Wie ben ik?
Ik ben Saskia. Bijna 6 jaar geleden ben ik getrouwd met Martijn en wij hebben 2 zoontjes, Daan & Gijs. We zijn dol op reizen! Het liefst zoeken wij de niet toeristische plekjes en mooie natuur op. In de afgelopen 10 jaar heb ik 6 jaar in het buitenland gewoond, namelijk in Zweden, België en Schotland. Juni 2018 zijn wij terug verhuisd van Schotland naar het mooie Amersfoort. Zo fijn hoeveel mooie natuur er in de omgeving te vinden is, maar ik stap ook graag op de fiets naar het centrum voor en kop koffie en een stukje taart, of een wijntje op het terras bij mooi weer.
Foto’s: Leonne Photography, Rianne fotografie en Inge Pieck fotografie 
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?