Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Studio Spruijt

Hi, mijn naam is Eefje!

Met een grafische achtergrond ontwerp ik moderne trouwkaarten en alles wat daar bij komt kijken. Denk aan een save the date, de trouwuitnodigingen, naamkaartjes, menukaart maar ook aan welkomstborden en/of tafelschikking.

Hoe dit tot stand is gekomen? Als grafisch ontwerper werk ik nu al een aantal jaar in het ontwerpvak, voornamelijk voor de wat grotere bedrijven. Toen kennissen van mij voor hun bruiloft niks in hun modernere straatje konden vinden, hebben ze mij benaderd met de vraag of ik misschien kon helpen. Dit bleek een echte eye-opener; wat is dit leuk! Samen met de klant werk ik aan hun persoonlijke trouwhuisstijl. Ik was opslag verliefd!

Met Studio Spruijt is het mijn doel om schoonheid, warmte en eenvoud in alle opzichten te creëren, van het ontwerpaanbod tot aan de relaties. Met oog voor detail ga ik altijd opzoek naar de mooiste materialen en afwerkingen in een eigentijds ontwerp.

“Met Studio Spruijt sta ik bekend om een echte “WAUW” factor.”

Jullie verhaal is anders, daar hoort een passend ontwerp bij! Ik luister met veel aandacht naar jullie ideeën en vragen, zodat ik een goed beeld krijg van wie jullie zijn en wat jullie graag op je speciale dag willen delen. Zo ontwikkel ik een trouwhuisstijl volledig op maat gemaakt.

Zijn jullie er klaar voor?! Neem snel contact met mij op!

Foto’s: Nienke van Denderen, Angela Bloemsaat, Naomi van der Kraan
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?