Ohpopup

Een uitnodiging van Ohpopup is als een kleine verassing. Wanneer je de kaart opent, maakt je hart een klein sprongetje, want deze kaart is niet plat maar 3D.  Samen met jullie maak ik een design op basis van jullie verhaal. Ik werk graag heel persoonlijk door jullie te ontmoeten, of even te Skypen. Zo kan ik een goed gevoel krijgen van jullie smaak en wensen en een ontwerp maken dat bij jullie past.

Het liefst werk ik alles ook uit naar stationary voor op de dag zelf, zoals menu’s en naamkaartjes. Dat kan ook samen met de planner of stylist, dat is nog leuker!

Ik vind het belangrijk dat je via mijn stationary waardering en liefde kan tonen voor jouw familie en vrienden. Want de mensen om je heen vormen je leven en zijn een onderdeel van jouw unieke verhaal. Daarom is Ohpopup stationary vaak ook kleurrijk, vrolijk en gedetailleerd, een bijzondere kaart die niet snel vergeten wordt.

Foto’s: Ohpopup

Wat vindt Marit ervan:

Toen Jona (de maker van Ohpopup) bij mij langs kwam viel ik stijl achterover van haar MEGA originele kaarten. De trouwkaarten die Ohpopup maakt zijn kleurrijk en 3D, heuse pop-up kaarten. Door de aandacht die Jona erin stopt krijg je een unieke en creatieve kaart.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden