Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Lenneke Ontwerpt

Hi, mijn naam is Lenneke, het gezicht achter Lenneke Ontwerpt.

Ik neem jullie graag mee in de wondere wereld van drukwerk en stationery. Mijn ontwerpen kenmerken zich door hun unieke, minimalistische en moderne karakter. Ik werk graag met mooie papiersoorten en ik daag mijzelf het liefst uit om nieuwe vormen, kleuren en/of technieken te gebruiken om zo tot een uniek resultaat te komen.

Trouwkaarten Op Maat

Bij Lenneke Ontwerpt kunnen je terecht voor jullie complete trouwhuisstijl, te beginnen met save the date kaarten. Hier leggen we de basis voor jullie persoonlijke stationery. We kiezen lettertypes, kleuren, materialen en eventueel ontwerp ik voor jullie een eigen wedding logo of monogram. De save the date kaart mag dan qua looks vaak een beknopte kaart zijn, hiermee leg je wél het eerste contact met jullie gasten. En deze eerste indruk wil je natuurlijk gelijk goed doen!

Hierna werken we verder aan de trouwkaarten waarbij we de eerder gecreëerde basis in dezelfde lijn doorzetten. Alles tot in de puntjes laten kloppen? Ik ontwerp ook graag jullie On the Day stationery zoals onder andere een welkomstbord, menu- en naamkaartjes en een tafelschikkingsplan.

Mijn Selectie

Naast de volledige Op Maat service heb ik ook een Selectie gemaakt van mijn favoriete kaarten. Dit zijn kaarten waarvan het basis ontwerp al gecreëerd is, maar waar we details kunnen aanpassen om zo de kaart helemaal aan te laten sluiten bij jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van kleuren en papiersoorten of het toevoegen of weglaten van extra kaartjes.

Lenneke Ontwerpt is ontstaan uit liefde voor het grafische vak, mooie papiersoorten en karakteristieke lettertypes. Met Lenneke Ontwerpt heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en deze passie zul je terugzien in mijn ontwerpen.

Enthousiast over mijn stijl en benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Laat je gerust verder inspireren op mijn website of stuur mij een berichtje.

Foto’s: Daphne de Vries Photography, Elise Thijssen Fotografie, Julia Grosfeld Fotografie
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?