Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Lab 1823

Hi, mijn naam is Ankie en ik heb een grote passie voor het vieren van de liefde. In het bijzonder het ontwerpen van trouwkaarten en wedding stationery, de complete grafische huisstijl voor jullie bruiloft.

De liefde tussen jou en jouw partner is speciaal, dat verdient de mooiste trouwkaart of wedding stationery die er is en daar help ik jullie graag bij.

Mijn stijl kenmerkt zich door een modern design met een romantische touch gecombineerd met mooie materialen. Alles in 1 stijl, dat is de kracht van wedding stationery en dat zie je ook veel terug in mijn ontwerpen. Niet alleen een mooie uitnodiging, maar ook een prachtige save the date kaart en natuurlijk het grafisch ontwerp voor op de dag zelf. Heet gasten welkom met een prachtig welkomstbord en zorg bij het diner voor een mooi gestylde tafel met bijpassende menukaarten en naamkaartjes. Als afsluiting kun je de gasten ook nog bedankten met een bedankkaartje of gepersonaliseerd cadeau.

Op mijn website vind je ontwerpen van trouwkaarten en wedding stationery die je allemaal naar eigen wens kunt creëren en personaliseren in de online kaarten editor. Laat je inspireren en ga zelf aan de slag met het ontwerpen van jullie eigen, unieke trouwkaart of wedding stationery.

Zelf ben ik dol op complete pakketjes. Ik heb dan ook alles in huis zodat jullie de trouwkaart of wedding stationery tot een mooi geheel kunnen maken. Denk aan het drukwerk, de enveloppen en andere bijpassende accessoires zodat het ontvangen van de uitnodiging en aankleding van de bruiloft nog specialer wordt.

Naast de kaarten in de online kaarten editor, ontwerp ik ook kaarten op maat. In het bijzonder met mooie materialen en druksoorten zoals plexiglas, ambachtelijk drukwerk, hout en nog veel meer.  Jullie wensen vertaal ik naar een eigen, uniek ontwerp waarbij ik jullie stap voor stap meeneem in de ontwikkeling van de trouwkaart of wedding stationery van jullie dromen.

Wat is mooier dan samen de liefde vieren?

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?