Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Bladergoud

Hoi! Ik ben Joëlle, illustrator en eigenaar van Bladergoud. Als jullie een Bladergoud trouwkaart uitkiezen wil ik dat je iets speciaals en unieks handen hebt. Een tastbaar voorproefje van de dag die komen gaat en daarna de mooiste herinnering terugbrengt. Ik ga met aandacht en oog voor detail te werk, al mijn illustraties zijn met de hand gemaakt waarbij ik verschillende materialen combineer. Het liefst maak ik een mengelmoes van digitale illustratie en ingescande verfspatters. De natuur is mijn grootste inspiratiebron; levendig, vrolijk en geen enkel stukje is hetzelfde en dit zijn dan ook kernelementen voor mijn werk.

Het aller- allerfijnste aan mijn webshop? Alle kaarten zijn volledig naar wens aan te passen! Samen met jullie ontstaan bijzondere en persoonlijke ontwerpen.
Twijfel je ergens aan of heb je hulp nodig? Ik denk graag met je mee en vanuit jullie trouwkaart kan een complete trouwhuisstijl ontstaan, van de Save the date tot aan de menukaartjes.

Bestel voor een fijne prijs een proefdruk om jullie unieke ontwerp in het echt te bekijken, en even in het leuke papiermonster mapje te kijken welke kleur envelop je graag wilt. En is alles naar wens? Als je voor 18:00 uur besteld wordt het in de avond nog verzonden.

Veel plezier met ontwerpen!

Fotograaf credits: Anouk van Ravenhorst

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?

Instagram
Follow by Email
RSS