Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Alba Moon Cakery

Creativiteit en mensen blij maken, daar sta ik voor bij Alba Moon Cakery. En hoe beter dan met een show-stopping bruidstaart, het tweede middelpunt (na het bruidspaar uiteraard) van een bruiloft!

Ik ben zelf een mega fan van bruiloften. De romantiek, de sfeer, het geluk en de verbintenis: het is gewoon the best feeling in the world om bruidsparen blij te maken op de mooiste dag van hun leven!

Bij Alba Moon Cakery moet een bruidstaart de ultieme balans vinden tussen lekker en mooi. Je wilt je gasten verbluffen met het uiterlijk als ze de receptie ruimte binnen lopen en de taart zien, maar tegelijkertijd moeten ze ook versteld staan van de smaak. Bij mij staat die balans dus centraal. Alba Moon Cakery taarten hebben een bohemian edge, voor bruiden die Wild at Heart zijn. Mijn werk is daarom vaak overgoten met verse bloemen, textuur en luxe details, met een binnenkant van pure smaak, gemaakt met de beste ingredienten en natuurlijk veel passie & liefde. Vanuit mijn kleine keukentje in Noord Limburg sta ik klaar om jullie droomtaart, of sweets table, te maken!

Wie Ben Ik?

Alba Moon Cakery is een one-woman-show, met mij, Victoria, als de bakker, designer, contact persoon en alles daartussenin. Ik ben altijd creatief geweest, maar wist die creativiteit nooit precies op een ding te focussen, totdat ik bakken ontdekte! Wat begon als een hobby, is nu een echte business, waar ik constant mee bezig ben. Ik ben helemaal self-taught, en ben dan ook nog steeds altijd aan het leren, want geloof me, de wereld van bakken en patisserie is oneindig! Ik hou ervan steeds nieuwe technieken uit te proberen, en inspiratie te zoeken uit alles en iedereen, je zult daarom merken dat geen twee taarten van Alba Moon Cakery hetzelfde zijn. I’m all about individuality & uniqueness!

Mail me albamooncakery@gmail.com of check m’n website. Samen creëren we de perfecte taart voor jullie grote dag!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?