Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

PAKKEND

Trouwen is in de spotlight staan, dan wil je er op je best uitzien. PAKKEND Amsterdam zorgt daarvoor. Een speciale dag verdient een unieke outfit, daarom zijn wij groot fan van trouwen in maatwerk. Sinds 2006 hebben wij menig trouwer mogen voorzien van mooie maatpakken. Wat bij ons écht centraal staat dat ben jij. Elke trouwoutfit begint met een drankje en een luisterend oor voor jouw wensen. Laat het vervolgens aan ons over om dat te vertalen naar het perfecte trouwpak.

Geen bruiloft is hetzelfde, daarom helpen wij jou aan een outfit die past bij de look en feel die jullie wensen. Bij PAKKEND vind je een collectie van meer dan 6.000 stoffen. Onze personal tailors helpen jou graag om daar de perfecte stof uit te halen. Ook is geen mens hetzelfde. Met maatwerk houden wij rekening met je houding, postuur en persoonlijke stijl; zo zorgen wij voor dé perfect fit. Na vijf weken is je pak klaar. Daarna stylen we de outfit met de juiste accessoires en finishing touches.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Laat je inspireren door onze lookbook en Instagram of duik de diepte in met onze editorials. Wil je graag een keer langskomen? Dat mag natuurlijk altijd. Maak nu online vrijblijvend een afspraak. Tot snel!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?