Ben je opzoek naar een outfit waar jij je volledig comfortabel in voelt, perfect past bij de setting van jullie trouwdag en bij de outfit van je partner? Bij ​Michael & Giso​ ben je op het juiste adres. Met hun stijlvolle winkels in Amsterdam en Breda zijn zij dé maatwerkspecialist op het gebied van (trouw)pakken en overhemden op maat. De ervaren tailors staan dagelijks voor je klaar om jouw trouwpak volledig op maat te kunnen samenstellen. Jouw wensen en maten vormen de basis van een persoonlijk patroon. In combinatie met de stofkeuze resulteert dit in een trouwpak dat volledig aan jouw wensen voldoet, welke ook nog eens comfortabel zit.

Onder het genot van een drankje word je meegenomen in de wereld van maatwerk. Samen met de tailor kijk jij welke stoffen het beste bij jou passen en welke pasvorm het je aanspreekt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden die stap voor stap met je doorgenomen worden. Na ongeveer acht weken is het trouwpak klaar om gepast te worden. Dit is het moment waarop jij de outfit voor het eerst in zijn geheel ziet. Het moment voor de finishing touch en het uitzoeken van de accessoires. Het pak gaat pas mee naar huis wanneer jij en de tailor helemaal tevreden zijn.

Vele bruidsparen gingen je al voor. Ervaringen lezen? Check de ​Groom’s Stories​ op onze website, waarin uitgebreid verteld wordt over de huwelijksdag en de ervaring bij Michael & Giso.

Het authentieke maatwerk is bij Michael & Giso in een modern jasje gegoten. Wil jij eens kennismaken en ontdekken welke stoffen en pasvorm het beste bij jou passen? Maak dan telefonisch of online een afspraak in een winkel bij jou in de buurt.

Afspraak inplannen
Foto’s: Wianda Bongen, Carola Doornbos en Sonja Koning

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden