Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Michael & Giso

Ben je op zoek naar een outfit waar jij je volledig comfortabel in voelt, die jouw persoonlijkheid uitstraalt én perfect past bij de setting van jullie trouwdag? Bij Michael & Giso ben je aan het juiste adres! Michael & Giso is namelijk dé maatwerkspecialist als het gaat om (trouw)pakken en overhemden op maat. Onze ervaren tailors staan zowel in Amsterdam als in Breda voor je klaar om jouw trouwpak op maat samen te stellen. Jij bent ons uitgangspunt. We ontwerpen samen een trouwpak dat volledig voldoet aan jouw wensen en ook nog eens comfortabel zit.

Onder het genot van een drankje word je meegenomen in de wereld van maatwerk. Samen met één van onze tailors kijk jij welke stoffen en kleuren het beste bij jou en de bruiloft passen. Er zijn natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden, maar onze tailor zal deze stap voor stap met je doornemen. Na ongeveer acht weken is het trouwpak klaar om voor het eerst te passen! Tijdens de eerste fit evalueren we de pasvorm, passen we deze aan waar nodig en zoeken we de accessoires uit voor de finishing touch. Het pak gaat pas mee naar huis wanneer jij en de tailor helemaal tevreden zijn over de complete look.

Vele bruidsparen gingen je al voor. Ervaringen lezen? Check de Groom Stories op onze website waarin bruidegoms uitgebreid vertellen over hun huwelijksdag en ervaring bij Michael & Giso.

Omdat Michael & Giso zowel trouwpakken als business pakken ontwerpt, is het geen enkel probleem als je het trouwpak door wil dragen. Hier houden wij rekening mee, zowel in de pasvorm als de keuze van de stoffen, zonder dat dit afdoet aan de feestelijke uitstraling van jouw trouwoutfit.

Kom je binnenkort vrijblijvend bij ons sfeer proeven? Onder het genot van een lekker kopje koffie of natuurlijk een biertje, laten onze tailors in Amsterdam en Breda je alle mogelijkheden zien voor jouw trouwpak op maat!

TIP: vraag vrijblijvend ons trouwmagazine aan. Hierin staan verhalen van bruidegoms die je voorgingen, tips van verschillende wedding experts en inspiratie shoots van onze nieuwste collectie.

Foto’s: Sonja Koning Photography, Liselore Stap & Sabka
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?

Instagram
Follow by Email
RSS