Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Viori – Flowers & Design

Mijn naam is Jamy, bloemstyliste en eigenaresse van Viori. Vanuit mijn atelier in Veghel stel ik unieke, sfeervolle en liefdevolle bruidsbloemen samen. Ons hart gaat sneller kloppen van het mogen ontwerpen en stylen van totaalconcepten met persoonlijke bruidsbloemen! Hierbij kun je denken aan het creëren van een uitnodigende welkomstsetting, een spetterende ceremoniesetting, een romantisch diner tot aan een knallende aankleding van de feestlocatie. Daarnaast leggen wij veel focus op het creëren van zowel het bruidsboeket, corsages en andere accessoires. Wij vinden het belangrijk dat deze geheel bij jullie als personen passen, de juiste sfeer overbrengen en jullie verhaal vertellen!

Onze stijl is modern, wild en chique. Samen met mijn team, zetten wij met alle liefde jullie wensen om naar een tastbaar geheel om jullie dag onvergetelijk te maken! Wij streven ernaar jullie verwachtingen te overtreffen en terug te kunnen blikken met een WAUW-gevoel op onze concepten.

Tijdens een kennismakingsgesprek kom ik graag meer te weten over jullie en gaan we samen in gesprek over jullie wensen en de diverse ideeën en mogelijkheden daarbij. Hierna ontwikkel ik een persoonlijk bloem- en stylingsconcept, om jullie trouwdag een unieke beleving te maken.

Wij vinden het belangrijk dat alles tot in de kleinste details klopt. Samen met jullie bespreken we dan ook graag de diverse mogelijkheden betreft kleuren, soorten bloemen en materialen of zelfs geuren. Wij werken enkel met kwaliteitsproducten, welke de huwelijksdag een ware beleving maken en een luxe uitstraling geven.

Zijn jullie enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op om jullie vragen te beantwoorden en onze beschikbaarheid te checken. Willen jullie graag vrijblijvend onze brochure ontvangen? Stuur ons dan ook een berichtje, met liefde zullen wij deze dan met jullie delen!

Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten!

Veel liefs,
Jamy

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?