SUUS Bloem & Meer

Bloem en meer bruiloft trouwboeketten

Liefde voor bloemen, Dat is wat ik heb.. ik kan niet zonder! Als klein meisje was ik niet uit de bloemenvelden weg te slaan, waar ik ook ging, ik had een bloemetje geplukt.  Verliefd op kleuren, vormen en texturen maar altijd met een persoonlijk tintje.  Nu, na zoveel jaren is mijn liefde voor bloemen alleen nog maar groter geworden en heb ik me gespecialiseerd in bruidsbloemen en boeketten.

Je trouwdag is misschien wel de mooiste dag van je leven! Mooie mensen, prachtige locatie en natuurlijk mogen daar de mooiste bloemen niet ontbreken. Laat ook jullie bruidsbloemen een verlenging zijn van jullie persoonlijkheid.

Ik “SUUS” maak met erom veel passie en oog voor detail het mooiste bloemwerk. Tijdens een bakje koffie of thee leren we elkaar beter kennen en komen op die manier op jullie perfecte bruidsbloemen. Denk aan kleuren, vormen en zelfs geuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat mij jullie helpen om met bloemen jullie dag onvergetelijk te maken!

 

 

 

Wat vindt Marit ervan:

Suus is een heerlijk mens die de mooiste bloemen voor jullie kan regelen! Of het nu een bruidsboeket is of volledige bloemenstyling van de bruiloft… Laat het aan haar over en het wordt nog mooier dan in je dromen.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden