Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Studio Floret Festive Flowerconcepts

Hoi! Ik ben Kim en ik maak bloemwerk voor feestjes. Bijzondere. Onvergetelijke. Feestjes. Zoals bruiloften! Bloemwerk maken voor jullie trouwdag is voor mij het aller-allerleukste om te doen.

Mijn stijl is: vrolijk, fris, fancy en feestelijk. Ik houd van de combinatie tussen grote en kleine bloemen, hele subtiele kleurovergangen maar ook van bonte boeketten vol met veldbloemen. Zolang het helemaal past bij jullie feestje en binnen het concept doe ik mijn ding. Met elkaar bedenken we wat we nodig hebben om de sfeer neer te zetten die jullie voor ogen hebben. Ik werk een plan voor jullie uit maar sta altijd open voor aanpassingen en verbeteringen tijdens de voorbereidingen.

Alles begint bij het bruidsboeket. Mijn absolute lievelings om te maken. Al het overige bloemwerk sluit hierop aan én past bij elkaar. Je kunt denken aan tafeldecoraties, grote weelderige boeketten in grote vazen, versierde prieeltjes voor tijdens de ceremonie, corsages, autostukken, stoelversieringen, bloemenwolken en bloemenslingers. Alles is mogelijk.

Ik houd ervan om het budget optimaal te benutten en denk graag mee over eenvoudige manieren om de bloemstukken op diverse momenten van de dag meermaals te gebruiken. Zo heb je er extra veel plezier van en kun je er lekker lang van genieten.

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op! Je kunt whatsappen, bellen of mailen. Ik stuur jullie graag de brochure toe vol met inspiratie én prijzen. Ik kijk er naar uit om jullie feestje op te fleuren. Tot snel!

Foto’s: Ilse van den Dungen
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?