DON FLORITO

DON FLORITO staat voor bloemen met lef!

Van Moody tot Romantisch, we serve it all

DON FLORITO bestaat uit een 6 tal jonge gedreven bloemisten. Allen met hun unieke eigen kijk op ons mooie vak, maar allen met hetzelfde doel: Jullie dag onvergetelijk maken! In ons atelier, gelegen in het centrum van Amsterdam, worden jullie wensen omgetoverd tot de mooiste creaties.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden jullie wensen in beeld gebracht. Samen met jullie gaan we deze vertalen naar iets unieks. Iets wat volledig aansluit bij jullie dag en wie jullie zijn! Op de veiling worden alle materialen zorgvuldig en met liefde bij elkaar gezocht. Hierdoor is iedere creatie uniek, eigentijds en helemaal DON FLORITO.

Kortom, zoeken jullie een eigentijds jong team van bloemisten, dat jullie graag helpt bij het creëren van iets unieks? Leave us a message!

Foto’s: Wickie fotografie, Yara Brouwer en DoorLana

Wat vindt Marit ervan:

Als je op zoek bent naar een droom van een bruidsboeket, dan ben je bij DON FLORITO aan het juiste adres. Het team van DON FLORITO onderscheidt zich met signature wedding flowers en maakt gebruik van de mooiste seizoensbloemen. Op die manier zullen de bloemen op jouw bruiloft ook op hun mooist zijn en blijven! Alle boeketten van DON FLORITO worden met heel veel passie geschikt, en dat zie je.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden