DON FLORITO

Bloemen.. kijken, voelen, ruiken. Het gevoel dat wij beleven vertalen we in ons bloemwerk. Het creëren van sfeertjes en het eindeloos combineren van bloemen, kleuren en structuren maakt ons blij!

Ons team bestaat uit een brigade vakidioten waarbij bloemen door de aderen stroomt. De een plukte vroeger bloemen langs de kant van de weg, in het Italiaanse dorp waar ze opgroeide. De ander liep als 4 jarige door de tuin van zijn ouders al het moois wat de natuur te bieden heeft te bewonderen. Het team van DON FLORITO is verslaafd aan bloemen!

De uniekheid van elke bloem en de schoonheid van elk seizoen boeit en inspireert ons enorm. De passie verbindt ons en onze vakmanschap versterkt ons. Allemaal met het zelfde doel. Elke bruiloft tot een onvergetelijk feest maken. Speciaal voor jullie!

Aan de hand van jullie wensen worden de mooiste kleuren combinaties persoonlijk bij elkaar gezocht op de veiling in Aalsmeer. Door de vele ervaringen en bruiloften die we reeds van bloemen hebben voorzien, in zowel binnen als buitenland, kunnen we iedere stijl verwezenlijken. Altijd met oog voor detail, houdbaarheid, uitvoering, techniek, samenstelling en altijd DON FLORITO. Kortom: “A bunch of goooood florists”

Foto’s: Anouk Wubs, Melissa Schollaert Photography, Pictures by Lin, Moon Flower Photography en Alexandra Vonk

Wat vindt Marit ervan:

Als je op zoek bent naar een droom van een bruidsboeket, dan ben je bij DON FLORITO aan het juiste adres. Giada onderscheidt zich met signature wedding flowers, en ze maakt gebruik van de mooiste seizoensbloemen. Op die manier zullen de bloemen op jouw bruiloft ook op hun mooist zijn en blijven! Alle boeketten van DON FLORITO worden met heel veel passie geschikt, en dat zie je.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden