Zoek je nog een tof cadeau voor Valentijnsdag? Tot en met 1 februari worden alle bestellingen GRATIS verzonden!

Valentijnsdag komt er weer aan, en wat is er nou leuker dan een bruiloft-gerelateerd cadeau op de dag van de liefde?! Niets natuurlijk! Is je vriendin verloofd? Of wil je wat aan je aanstaande geven? Kijk dan niet verder, en shop een van de Girls of honour items.

Gratis verzending van je Valentijnsdag items!

Met de code SHIP17 krijg je gratis verzending op je bestelling. Dus waar wacht je nog op? Shop snel een van onze favorieten! Of kies natuurlijk je eigen favoriet in de shop ;).

Pet voor de echte Bridechilla

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pet voor de echte bridechilla’s onder ons? Een favorietje van ons hoor, haha! Want je moet toch een beetje relaxed blijven tijdens al dat plannen…

Trui voor de bruid

Of deze trui waarmee direct duidelijk is welke rol jij hebt tijdens het plannen van jullie bruiloft… Ook tof trouwens om aan te hebben als je je aan het klaarmaken bent voor de grote dag! Of misschien tijdens je vrijgezellenfeest?

De enige echte Girl of honour

Koop dit shirt voor de vriendinnen die een belangrijke rol gaan spelen op jouw bruiloft! Je eigen Girls of honour.

Sweaters voor de bruiloft crew!

Wat is er fijner dan een lekkere comfy sweater? Niks toch?! Nou, je kunt deze zonder schaamte elke dag tot aan je bruiloft dragen. En het leukste? Je kunt matchen met iedereen die op jullie bruiloft helpt! (Ook als t-shirt te bestellen trouwens.) Klik hier voor de ‘I do’ variant, en hier voor de ‘I do crew’ variant.

Een mok voor de moeder van de bruid

Hoe kun je nou beter aan je moeder laten weten dat je gaat trouwen dan met een mooi cadeau? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor deze leuke mok. ‘Mam, wil je thee’, en dan met deze mok aankomen. Wedden dat ze moet huilen!

Mr en Mrs truien voor het echte ANWB-echtpaar ;)

Kan je dat? Van die stellen met dezelfde jas, zelfde fiets en dezelfde schoenen? Uiteindelijk worden bijna alle getrouwde stellen zo hoor, hihi! Dus met deze truien kun je je daar alvast op voorbereiden! Klik hier voor de Mr variant, en hier voor de Mrs variant.

De ‘Instagram-ik-ben-verloofd-foto-mok’

Hoe kun je op social media nou beter laten zien dat je verloofd bent? Nou, euhmmm, met deze toffe mok natuurlijk! Verlovingsring om, mok erbij, een mooi plaatje schieten en gaan met die banaan!

In onze webshop vind je nog VEEEEEL meer leuke items! We zijn heel erg benieuwd wat jullie met Valentijnsdag aan jullie geliefden geven. Laat je het ons weten? Gebruik #GOHWebshop op social media.