Ook al ben ik getrouwd, ik kan nog uren naar plaatjes van trouwjurken kijken. Het is dan ook geen straf dat mijn mailbox regelmatig overloopt met prachtige foto’s zoals deze. 

In Nederland zijn er wat mij betreft nog steeds niet genoeg plekken om een droom van een trouwjurk te vinden. Langzaam aan komen er steeds meer zaken bij waar je een originele droomjurk kunt vinden. En zo ook deze prachtige trouwjurken! Zit er wat voor je bij?

Een koperkleurige trouwjurk

We zijn hier dol op trouwjurken in een bijzondere kleur. Want waarom trouwen we nog zo vaak in wit? Wat ons betreft is dat een traditie die we zeker wat vaker los mogen laten. Deze jurk is gemaakt door Ayanne en gefotografeerd door Lux Photography. De bijzondere trouwschoenen zijn van Madam Marie.

Witte strapless trouwjurk met kant

Oeff, wat een sexy jurk is dit! Dat moet je wel durven hoor… Het kant ziet er prachtig uit. De trouwjurk is van OLVI’s en de foto is gemaakt door Lux Photography. De toffe ring is van Nele Braet.

Zachtblauwe jurk met steentjes

Deze bijzondere jurk zorgde bij ons direct voor ‘Alice in Wonderland’ associaties! Maar dat kan natuurlijk ook te maken hebben met de prachtige foto’s. Wat een droom! De jurk is gemaakt door Unielle Couture en de foto’s zijn van Silvia Falcomer. Het prachtige boeket is van Don Florito en de shoot is georganiseerd door weddingplanner Jet Set Wed.

Losse top en losse rok

Dit zien we steeds vaker voorbij komen; een losse top en losse rok als outfit voor de bruid. En wat een goed idee! Zo kun je natuurlijk ook verschillende tops en rokken combineren voor verschillende looks tijdens je bruiloft. Deze top en rok komen van Wild at heart Bridal en de foto’s zijn gemaakt door Inge Kooiman.

Zijdezachte en minimalistische trouwjurk

Ben je dol op minimalistisch? En past al die poespas niet zo bij jou? Dan is een trouwjurk van Reformation misschien wel wat voor jou. De foto’s zijn gemaakt door Lux Photography en de sieraden zijn van Nele Braet.

En? Is een van deze prachtige trouwjurken wat voor jou? Neem ook zeker een kijkjes bij onze Lievelingsleveranciers!