Ja! De datum voor ‘the big day’ staat vast en je bent volop bezig met de voorbereidingen. Maar dan nu: wat doen je bruidsmeisjes aan? Want je girl squad moet er wel goed uitzien natuurlijk! Je ziet het al voor je, je paradeert samen met je girls met matchende outfits, hoe gaaf! Wij zochten de leukste jurken voor bruidsmeisjes voor je uit.

Tegenwoordig mogen bruidsmeisjes niet ontbreken bij je bruiloft. Een bruidsmeisje zijn is dan ook een serieuze taak. Lees hier meer over bruidsmeisjes taken! Om je bruidsmeisjes in de schijnwerpers te zetten wil je dan ook dat ze een jurk aandoen die bij ze past. Of misschien ben je wel gevraagd als bruidsmeisje! Maar wat doe je dan aan? Moeten de jurken allemaal hetzelfde zijn of in dezelfde kleur?

Klik op de foto’s om ze direct online te shoppen!

Flirty en stoer

jurken-voor-bruidsmeisjes-roze-metallic-flirty-dress

Deze jurk is lekker flirty door de roze kleur, maar ook stoer omdat er zo’n toffe glans overheen zit. Voor 60 euro is hij van jou.

Mooi en sierlijk

jurken-voor-bruidsmeisjes-grijs-grey-dress-jurk-kralen-midi

Deze jurk is een heerlijk zwierig exemplaar. Kijk ook die fijne glitters die erop zitten! Wel even dubbel checken bij de bruid of ze akkoord gaat met de kleur en stijl… Zo ja, dan kan je vast 100 euro uit je portomonnee klaarleggen!

Schattig en classy

jurken-voor-bruidsmeisjes-lila-paars-lilac-off-the-shoulder-my-love-midi-bardot-dress

De of-shoulder trend is nog steeds erg populair. En deze jurk met prachtige mouwen geeft net een leuke draai aan de classy look. Je shopt hem voor 50,67 euro.

Charmant en elegant

jurken-voor-bruidsmeisjes-satijn-midi-sleep-dress-satin

De smalle bandjes van deze jurk zijn lange tijd een beetje fout geweest, maar sinds alle jaren 90 fashion weer terug is, kunnen ook deze bandjes weer! Dit jurkje is voor 37,33 euro van jou.

Romantisch en lief

jurken-voor-bruidsmeisjes-pastel-lace-mid-kant-roze

Mijn favoriet! Dit jurkje is zo mooi, schattig, maar ook lief tegelijk. Ideaal voor een bruidsmeisje! Voor €100,- shop je deze beauty bij Asos.

Wat voor thema kies jij voor je bruidsmeisjes? Laat het ons weten!

Coverfoto: Lievelingsleverancier KnowMe Fotografie