Ramona is als personal shopper gespecialiseerd in styling en dat levert mooie plaatjes op! In mijn zoektocht naar een originele Real Wedding sprongen hun trouwfoto’s er direct uit.

De bruiloft van Ramona en Ernest is alweer even geleden, maar omdat deze fotoshoot zo lekker eigenwijs is, heb ik ze toch benaderd of we de foto’s (gemaakt door www.2rings.nl) mochten gebruiken. Wat blijkt? Ramona en Ernest zijn de beroerdste niet en werkten graag mee.

Wanneer zijn jullie getrouwd?
Op 18 juli 2011

trouwjurk-en-paraplu-op-trouwdag

Hoe heb je je trouwjurk gevonden?
Ik ben personal shopper van beroep dus het moest natuurlijk wel iets speciaals worden. Ik shop namelijk ook bruidsjurken voor mijn klanten. Ik was er dan ook vrij snel uit, het werd een jurk van Cymbeline, gekocht en compleet naar mijn wensen vermaakt bij Het Bruidspaleis in Den Haag. Zo is de voorkant van de jurk een behoorlijk stuk korter gemaakt, zijn er gestoffeerde knoopjes als sluiting ingezet in plaats van een rijglint en is er extra tule toegevoegd voor een bol tutu effect.

witte-trouwschoenen-bruid-en-bruidegom-rode-sokken-sneakers-gympenbruidegom

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Veel van mijn vriendinnen zijn stylist, Michelle, Anne-Marleen en Marina hebben de versiering op zich genomen, veel DIY, discobollen en polaroids wat lekker eigen was.

decoratie-lollies-en-zuurstrokken-bruiloftwenskaartjes-bruiloftdecoratie bruiloftbruidstaart met bloemen

Wat vond je het hoogtepunt/hoogtepunten van je bruiloft?
Het intense ja-woord met al onze geliefden om ons heen. Een ander hoogtepunt was de eerste dans en het feestje om de dag af te sluiten in de danskamer. En de Indische rijsttafel van Sajaki…Eigenlijk was heel de dag een groot hoogtepunt…

trouwauto-bmw-mini-cabriolettrouwceremonie-zaal-trouwzaaltrouwceremonie-binnenkomsttrouwceremonie-volle-zaal-you-may-now-kiss-the-bride

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Eigenlijk nergens op, ik ben heel goed in onderhandelen…

En waarop juist niet?
De fotografen van 2Rings, wij wilden echt een originele shoot, je maakt zo’n dag maar een keer mee. Ik was zelf al van te voren gaan kijken voor de locaties, de kleurrijke Indische Toko op de Kruiskade in ons eerste buurtje en Restaurant Bazar waar wij elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Ook de trouwlocatie moest echt Tassenmuseum  Hendrikje in Amsterdam zijn.

toko-bruidsfotografie-in-de-toko-met-kopjes-theetoko-bruidspaar-in-de-tokotoko-trouwfoto-in-de-toko-met-winkelwagen

Hoe kijk je terug op de weddingshoot?
GE-WEL-DIG. Kijk naar de foto’s, need I say more?

groepsfoto-trouwshoottrouwcorsages gasten butons

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Dit geldt eigenlijk voor alles wat je moet regelen voor je bruiloft, gebruik nooit het woord ‘bruiloft’ of ‘trouwdag’ maar heb het over een feestje bij je onderhandelingen , zodra je ‘the magic word’ zegt stijgt de prijs van €250,- naar €550,-. En nog een tip, laat alles los behalve je vent en geniet!!!

bruidspaar-met-feestverlichting

Foto’s van 2Rings