Rogier en Eline trouwden in Amsterdam op het Westergasterrein. Een prachtige industriële locatie met precies de juiste versiering! Meer zien? Lees dan snel verder.

Bruiloft eline en rogier 1 Bruiloft eline en rogier 2 Bruiloft eline en rogier 3 Bruiloft eline en rogier 4

Wanneer zijn jullie getrouwd?
31 mei 2014

Hoe heb je je trouwjurk gevonden?
Bij I do I do in Amsterdam. Ik ben eerst nog bij een andere winkel in Leiden geweest, maar bij I do I do had ik direct een leuke klik met het meisje wat me hielp die ook precies de juiste soort jurken voor me wist uit te zoeken. Het is uiteindelijk een jurk van Jesus Pereiro geworden. Het was moeilijk kiezen omdat er zoveel mooie opties waren, maar uiteindelijk was ik helemaal happy met mijn keuze.

Bruiloft eline en rogier 5 Bruiloft eline en rogier 6 Bruiloft eline en rogier 7 Bruiloft eline en rogier 8

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Voor ons was ook wat betreft budget fijn om alles op één locatie te doen. Daarnaast hebben we er bij de uitnodigingen voor gekozen om de inlegkaarten voor de verschillende gasten (hele dag, ceremonie en receptie en alleen feest) bij de hoofduitnodiging (gemaakt door Letterpers) zelf te stempelen (waarbij de stempel is aangeleverd door Studio Stempel).

En waarop juist niet?
De huwelijksreis! We zijn 3,5 week naar Indonesië geweest (Java, Lombok en Bali).

Bruiloft eline en rogier 9 Bruiloft eline en rogier 10 Bruiloft eline en rogier 11 Bruiloft eline en rogier 12 Bruiloft eline en rogier 13 Bruiloft eline en rogier 14 Bruiloft eline en rogier 15 Bruiloft eline en rogier 16 Bruiloft eline en rogier 18 Bruiloft eline en rogier 19

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Lieske Veraart van Total X.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Een open deur, maar probeer op de dag zelf het plannen etcetera los te laten en gewoon te ontspannen en genieten. Wat bij ons daarvoor belangrijk is geweest is 100% kunnen vertrouwen op de ceremoniemeesters. Als je van te voren goed met hen afstemt wat je wel en niet belangrijk vindt, dan kun je dat op de dag zelf makkelijker loslaten.

Bruiloft eline en rogier 20 Bruiloft eline en rogier 21 Bruiloft eline en rogier 22 Bruiloft eline en rogier 23 Bruiloft eline en rogier 24 Bruiloft eline en rogier 25 Bruiloft eline en rogier 26

De foto’s zijn gemaakt door Bruidbeeld.