Werken bij Girls of honour

Werken bij Girls of honour is een feestje. Althans, dat vinden wij :)
Lijkt jou het leuk om bij een blog te werken? Hou je van moois, trends en ben je nieuwsgierig naar de trouwbranche? We hebben in ons dynamische bedrijf nog een paar lege bureaustoelen staan voor bloggers en een stagiair. Ga jij een van die stoelen inpikken? Lees onderstaande vacatures en solliciteer!

webredactie-stage-blog-girls-of-honour
Foto: Kaboompics

Bloggen

De blogs van Girlsofhonour.nl worden zo goed gelezen en het aantal volgers groeit zo hard, dat we heel graag het aantal blogs willen uitbreiden. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe bloggers en hebben we ook graag een stagiair bij ons op kantoor. Ben jij wie wij zoeken?

Stage Webredactie

In een economie die razendsnel verandert, waarin het belang van ondernemerschap groeit, en waar dagelijks talloze online bedrijven starten, is het een uitgelezen kans om mee te kunnen draaien bij de start-up van een online publisher.

Girls of honour is geen doorsnee bedrijf en biedt je de kans op een unieke stageplek in een innovatieve omgeving. Je mag van ons een bak kennis en expertise verwachten op het gebied van online journalistiek, communicatie en marketing. Dit ga je terugzien in je begeleiding. We zullen je uitdagen jezelf elke dag te verbeteren en helpen je verder te ontplooien in de online journalistiek en/of communicatie. Onze ambities gaan gepaard met lol op de werkvloer en een plek waar je jezelf mag zijn.

Waar wij naar uitkijken
Wij kijken uit naar een derdejaars student journalistiek.

  • Tijdens deze stage ga je bloggen. Veel bloggen. Met een grote portie nieuwsgierigheid, duik je op alles wat met bruiloften te maken heeft en schrijft er enthousiaste, authentieke blogs over. Diepgaande blogs worden afgewisseld met snellere blogs. Beide disciplines ga je (verder) ontwikkelen. Je durft te schrijven in een eigen, persoonlijke stijl en bent daarin een tikkeltje eigenwijs. Je bent creatief in het verzinnen van onderwerpen en weet steeds een nieuwe invalshoek te pakken.
  • Social media zijn aan jou toevertrouwd. Je weet originele updates te creëren die positief opvallen in de gemiddelde timeline.
  • Ervaring met beeldredactie is een pré. Niet noodzakelijk, maar het is wel van belang dat je dit snel oppikt.

Van jou verwachten we 100% inzet, gezelligheid en de flexibiliteit die nodig is bij een startend bedrijf.

Laat van je horen!
Heb je dit verhaal tot de laatste letter enthousiast gelezen? Dan horen we graag van je. Stuur ons een mailtje met je CV en vertel ons waarom je op deze stage solliciteert.

stage-webredactie-girls-of-honour-2
Foto: Unsplash

Bloggers

We zijn zo’n 24 uur per dag op zoek naar stijlvolle en originele content. En dat mag best een beetje eigenwijs zijn. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de wekelijkse Real Weddings met een eigen touch, schoenenobsessies die vooral niet wit zijn en originele DIY en stylingblogs. Maar er zitten nog veel meer blogideeën in de pijpleiding. We vinden het tof om hiervoor met bloggers te werken die net zo eigenwijs zijn als wij.

Daarnaast bloggen we ook met regelmaat over het thema “en ze leefden nog lang en gelukkig”. Soms gaat dat vanzelf en soms moet je daarvoor samen aan de bak. Wij willen aanstaande bruiden met onze relatieblogs inspireren om er samen voor te gaan om er iets moois van te maken.

Heb je ervaring met bloggen of journalistieke ervaring? Mail ons je CV en we sturen je meer info. Voorwaarde is dat je qua stijl bij Girls of honour past. Bloggen is op vrijwillige basis.